Sådär ja!

Ja nu har jag finally införskaffat mig en klänning till nyår! Den är av siden med ett till lager tyg av något genomskinligt material som jag inte kommer på namnet på just nu, och så har den en snygg silver/glitter rad precis under bysten, asfin :D Har även köpt hårfärg så ska färga de ikväll, håll tummarna för att de inte blir gult haha ;)

Over n out!


JUL, JUL, STRÅLANDE JUL!

Ja nu är det jul IGEN! Tänk vad fort tiden går!

Kan de bli underbarare? Vit jul, hela familjen samlad, små kussar som springer runt och en gosig liten bebis att mysa med :) Just den här julen känns extra speciell... jobbade ju förra året, så då hade man ingen riktig julkänsla, men nu känner man julefriden ;)

Vill bara lägga till en text som egentligen har med julen att göra, men som har ett jävligt bra budskap, läs, lyssna coh ta till dig om vad som verkligen är värt något här i livet!

Raise against- hero of war

He said, “Son,
Have you seen the world?
Well, what would you say
If I said that you could?
Just carry this gun and you’ll even get paid.”
I said, “That sounds pretty good.”

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home

They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what they see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it’s a flag that I love
It’s the only flag I trust

He said, “Son, have you seen the world? Well what would you say, if I said that you could?”

over n out!


Julklapp!

Åh har fått två stycken tidiga klappar idag! Av nikkan fick jag ett ögonskuggeset med flera olika fina färger och en glitter eyeliner.

Fick Tobbes nu oxå, En parfym och en hudlotion från Esteé Lauder- Pink Coral! Den som Gwyneth Paltrow har gjort. Åh den luktar gudomligt!

 

 

 

 

TACK!TACK!TACK!TACK!TACK!TACK!TACK!TACK!TACK!
TILL BÅDA TVÅ!!!! <3


Göteborg

Göteborg en en stad helt inne i sin egna lilla sjuka värld! Den som gjort ritningarna över stadens vägar måste ha varit hög! Det gick absolut inte att hitta någonstans och vägarna gick bara kringelikrok. Människorna i gbg skiter fullständigt i trafiken och bara valsar ut mitt i gatan utan att se sig för. Vet inte hur många ggr vi tvärnitade för att inte köra över någon! Och spårvagnarna! Dessa spårvagnar! Det var spårvangan till förbannelse överallt!!! Inte hade dom nån respekt för sina medresenärer heller, nej nej, gasa på och kör tills du kommer till en vägg, i princip.

Resan ner gick bra iaf. Lite jobbigt när framrutan blev skitig, spolarvätskan nästintill frös och torkarbladen var skitiga och isiga och gjorde bara saken värre! Läskigt när man inte såg något! Vet inte hur många ggr vi stannade vid mackar för att tvätta rutan.... Haha en gång tänkte jag tvätta ena backspegeln oxå. Tvättade me vatten hoppade in i bilen och tänkte torka den innifrån då de var så jvla kallt ute, men den gubben gick inte. Spegeln hann bli till is innan jag hade fått bort vattnet så de blev till att skrapa rutan istället!

Lisebergs Julmarknad var mysig, men de fanns inte så jättemkt att se. Vi gick runt ett tag, men tårna började sakta men säkert förfrysa så vi gick in på Tyrolen och åt JÄTTEGOD Gulaschsoppa. YUMMI!

Hemresan gick oxå bra. Dock samma problem med rutan, fast den här gången var de becksvart ute, vilket gjorde de hela ännu svårare!


Menmen, sammanfattningsvis så hade jag jättekul och skulle verkligen kunna göra de igen!
TACK BÄSTASTE ANNA OCH NIKKAN FÖR ATT VI ÅKTE :D:D:DOver n out

Ja jävlar!

Herregud vad kul jag hade igår! Kom till jobbet vid halvelva tiden och hjälpte till och förbereda inför kvällen, dom boendes Pubkväll. Det var var även igår kväll som kören hade sitt första framträdande ;) Spenderade hela em med att göra olika slags snittar och pyssel till kvällen. Allt gick jättebra, trots att det blev lite tidsbrist på slutet. Sen repade vi i kören och jag kände hur nervositeten kom smygandes, men när de väl var dags och hela kullagårdens- och strandgårdensboenden hade satt sig ner med ett glas vin och lite snittar, gick allting jättebra! Vi rockade gärnet! Och alla tyckte att vi var jättebra och att vårat framträdande var super. Att stå där och sjunga och se hur alla gamla människor ler och tillochmed börjar dansa, det är obetalbart! 


För att fira denna succé så bestämde jag, Thomas, Vickan och körledare Phia oss för att detta skall firas! Så vi drog oss ner till Wärdsan i Trånkan och vi beställde alla en karaff vin vav förutom thomas som drack öl :P De konstiga var att vi inte fick in några karaffer med vin, nej vi fick hela flaskor! FUSK! Senare kom även Nathalie och även hon beställde massa vin. Tillslut kom dom och sa att det var dax för sista beställningen så vi beställde in två karaffer vin till (!!!!!!) 5 minuter senare kom dom och sa att vi var tvugna att gå. Vi börjar då ifrågasätta varför i helvete man säljer sånna mängder alkohol om man vet att gästerna inte hinner dricka upp de på 5 minuter!! Jag och Vickan tyckte att vi skulle gömma vinflaskorna i hennes väska men de tyckte inte personalen. Jag fick pengar för mitt vin och gick ut och rökte i väntan på dom andra som stog och tjaffsa. En liten stund senare kommer Phia ut och vi börjar diskutera att de får fan inte gå till såhär. Då blev hon arg igen och rusade in för att skälla lite till. Jag stod utanför och lyssnade och fnissade förmig själv! Sedan kom Nathalie ut och skrek att hon blev utputtad, bokstavligt talat! Man knuffar fan inte folk! Senare kom även Phia och Vickan ut. Och sen tillslut kom Thomas ut.

Vi bestämde oss för att ta tåget hem men vid perrongen hittar inte vickan sin mobil och hon kommer på att hon har glömt den på Wärdsan, så hon traskade tillbaka men dom vägrade att öppna. Vi ringde polisen men dom kunde inget göra så de var bara till att åka hem. Alla tog vi taxi, och alla kom hem välbevarade!TACK FÖR EN HELT SJUK OCH ROLIG KVÄLL!!!!


sms från vickan idag
" Nu va vi och hämtade min mobil. Fick världens utskällning av honom om att vi borde kolla oss i spegeln och att min mamma borde skämmas som är ute med ungdomar som hon borde vara föredöme för. Vi är tydligen äckliga människor! :p Vilken idiot! Tack för igår :) "


Jag är 20 år och kan ta hand om migsjälv tack så mycket!Over n out!

 

 


Fredag

Igår åt jag linssoppa. Japp, JAG åt linssoppa! Även fast jag inte riktigt vill erkänna de så var den god! Till de åt vi nachochips gratinerade med ost. Och till förrätt blev de skagensmörås och vitlöksbröd. YUMMI! Kvällen spenderades ute i vidja med en spännande idolfinal. På ett sätt så hejade jag på båda två. Dom var bra på olika sätt....
de tidigare inlägget var baserat på en rad olika händelsen med en rad olika människor. Inget som nödvändigtvis  hände igår.

Idag kan jag ha räddat någons liv!

Japp idag var nämligen jag och Vickan och lämnade blod i blodbussen. Fyfan vilka stora nålar dom har! Kände hur mitt liv rann ur mig när mitt älskade blod rann ner igenom slangen och vidare ut i den långsamt guppande påsen. Att titta på påsen fick mig att må lite psykiskt dåligt så jag försökte att undvika det. Satt och sög på sugröret till min festis som jag hade fått. Vickan fick ingen haha, hon var tvungen att själv be om en, medans jag blev serverad som en drottning haha. Jag har tydligen den vanligaste blodgruppen A+. Sköterskan sa att de är oftast brist på den blodgruppen så jag kände mig ännu säkrare på att detta är något som ska fortsättas att göra   =)

Glögg och lussekatter!

Igår fick jag och Nikkan ett litet ryck, ett glögg-ryck. Så vi åkte till Farsta innan kören igår och köpte glögg. En vitvin och en rödvin. Sedan köptes det Vita(!?) lussekatter som smakade deg och endast deg. inge saffran alls. Vi åkte till kören och sjöng mkt vackert. Gud va kul det var. Hoppas att de blir superbra tills den 15:e då vi ska uppträda! Efter kören kom Niklas och hämtade oss och vi åkte och hyrde en film, en skräckis :P Tog visserligen en halvtimme innan vi kom överräns om vilken film vi skulle se men de löste sig tillslut. Så där satt vi, i niklas mörka hus ute i skogen och kollade på skräckfilm och drack glögg och åt lussebuller. snacka om hög mysfaktor! Senare kom fredrik hem från GBG och vi åkte till vegabaren för ett litet midnight-snack :P


Och i typ förrgår var jag hos anne och hjälpte henne få lite ordning på sin lägenhet. Ojojoj den tjejen har hur mkt grejer som helst, och en jvla massa byråer! Tungt och slitigt men i slutändan var vi ändå ganska nöjda :)  Har även bokat våran resa till gbg nu med julmarknad och så. Nikkan ville oxå med så vi får se om de går att boka in henne i vårat rum :DOver n outRSS 2.0