<3

 

 
29/6 06

 

2 år !


Igår firade jag och Tobbe två underbara år tillsammans.
Två år av ovillkorlig kärlek, vänskap, tillit och roliga minnen.
Tack för dessa två år och hoppas på många mer :D

NoneIdag var första dagen för mig på intro som vårdbiträde. Allt gick hur smidigt som helst! Trivs jättebra och alla är supertrevliga. Behövde egentligen inte göra så mycket, observerade bara mest och hjälpte till med smågrejer. Men fan va jobbig man känner sig när man springer runt efter en stackars människa en hel dag :P Hoppas att dom orkar med mig :D

Uppgradering...!

På kvällen på min fjärde dag som husmor på stortorp ringer min chef. Hon säger att alla i personalen tycker att jag har jättebra hand om de boende och dom undrade hur hon kunde låta mig bara vara husmor. Så hennes fråga till mig var om jag ville uppgradera mig till vårdbiträde. Ja sa till henne att jag behövde tänka iochmed att jag får så mycket större ansvar.

Idag svarade jag på hennes fråga, jag sa ja. Så på Måndag ska jag börja mitt intro och min karriär som Vårdbiträde.


Fra-lagen

Nu har man inte ens rätt till privatliv här i Sverige längre! Det här strider ju mot alld vad Sverige står för, så hur fan kan dom göra såhär. Det är ju som kollektiv bestraffning, bara för att det kommer några jävla terrorister hit, som inte ens har något här att göra, så ska jag och resten av befolkningen behöva lida, och bli utan privatliv. Det här bryter ju förfan mot integritetslagen!Snart försvinner väl yttrandefriheten oxå. JÄVLA MODERATÄCKEL!

17 Juni

Idag var första dagen på mitt nya jobb som Husmor, på Stortorps Äldrecentrum. Allt gick jättebra och både personalen och dom (flesta) boende var jättetrevliga. Egentligen har jag inte så stort ansvar, jag bara gör frukost, dukar fram till lunch, fika och plockar bort när dom är klara. Det ingår även att umgås med de boende, så idag satt jag och en gubbe och spelade memory, fast på vårt egna lilla vis ;) Jättekul och super mysigt!

Jag ska jobba där ett par veckor framöver, tills jag ska ( om dom ringer) börja på Nalen.
Pengarna rullar in som dom ska, det går bra nu!

IIIHHHHIdag ringde Mathias ( min handledare) från Nalen och frågade om jag kasnke hade lust att börja jobba hos dom i höst!!! jag hoppade av lycka och tackade givigtvis JA!!!!!!!!!!

HAPPY HAPPY HAPPY!

PicknickIdag kom jag Thess och Frida överrens om att vi ska ha picknick imorgon. Eftersom att de ska bli regn så ska vi sitta på Thessans altan på baksidan som har både tak och infravärme! SKITMYSIGT JU! Vi ska äta sill och potatis, och köttbullar och ägghalvor, ja jag vet att det låter som att vi firar midsommar, men de e ju mysigt de oxå :D Och som efterrätt ska vi ha ost, jordgubbar med grädde och pannkakstårta YUMMI! :D


IIH läääängtar tills imorgon :DGAAH

ÅÅÅH, jag har sååå jävla tråkigt just nu :(

det suger att vara arbetslös ;)

Jag ,anne och vickan åkte till gömmarn igår och tog oss ett dopp. Eller dopp och dopp vi badade nog närmare en och en halv timme. Riktigt skönt faktiskt, väldigt uppfriskande. Vart lite flashande från både vickans och min sida, men sånna är vi, Nudister haha ;)
Var inte första doppet i år, men det gick fortare att komma i igår :)

StudentmössanBesserwisser you rock!- Erica

TrånkanBoys - Andreas

Sötnos Ullis- Linda

Love you Tuttis- Vickan

Tack för vänskapen hoppas på många fler år- Anne

Svenne Hora- Anne (Hoppas jag !!!)

Sötnos- Tobbe

Alltid lika glad- Sandra

Empa + Ullis = SANT - Emelie

UllaBulla älskar dig- Niko

Kör hårt Pullis väntar på BLOW- Lars

Jag vet att du kommer uträtta stora ting Vänner föralltid- Therese

Grattis underbara Ullis- Frida

Tuttis! - Kim

Tuttlisa- Marcus

Denna sexiga kvinna är eftertraktad- Sandra

Kaffe?- Andreas


RSS 2.0