Fantastiskt!

Jag har inte mått ett dugg illa idag, och jag somnad halv ett igår kväll och vaknade 12 idag, FANTASTISKT! Har dock haft himla tråkigt idag, de ända jag har att se fram emot är samtalen från nikkan. Är väldigt roligt att höra att HON har de sämre än vad jag har. HIHI jag är så ondskefull.

Nä nu ska jag ut och möta nico på en cigg. Gud, de känns som om vi inte har träffats på år och dar! Men de blir ju så när båda jobbar mycket. Få se va hon har för kul att berätta om sina cp gäster på restaurangen ;)

Puss och adjö

Magsjuka är hemskt!

Idag har jag mått illa hela dagen. VAr uppe på toa fem ggr inatt, och kräktes tre av dom gångerna. Mådde så sjukt illa att jag fick bädda fint på tobbes toa med handdukar. Somtur var hade han ställt in värmefläkten ( lalalav you)  på toan så jag slapp frysa så väldigt. Eftersom att jag princip var vaken hela natten så har jag sovit hela dagen mellan 14-19. Hoppas att jag kan somna sen ikväll. Jag kan ju trösta mig med att jag inte är den ända med magsjuka, Nikkan på jobbet har de oxå, så vi har suttit och smsat hela dagen och berättat för varandra hur hemskt vi mår ;)


Nu är även New York resan bokad. De blir jag Vickan och Anne som åker. Fatta vad kul ! Tre galna brudar i new york!!


18 februari

Ja kvällen igår var skön, men inte så mkt dricka för min skull. Den slutade dock i krig, i form av sprutgrädde ;) Nu ska jag återigen till Huddinge för att träffa marcus, vickan och anne. Får se hur de slutar den här gången ;)

NEW YORK NÄSTA?!

Ja nu kasnkae man ska till New York oxå hihi. Vickan fyller nämligen 20 och vill fira den stora dagen i de stora landet i den stora staden :)
Så förmodligen lämnar jag sveriges yta den 22 april och landar i new york. Det gäller bara att hålla i pengarna tills dess... De kostar ju en del att åka dit och bo på hotell i fem dagar, men jag ska göra mitt bästa. Vill verkligen dit :D HOPPAS! HOPPAS! HOPPAS!

Just nu sitter jag hos annes syrra. anne duschar och vi väntar på att den snart nyklippta marcus ska komma. Vi ska sitta här och dricka lite, ja jag vet att de e tisdag, men ändå;) Just nu vet vi inte om vi ska vara här hela kvällen eller om vi drar in till stan. Marcus vill gärna till ett "chillställe" ( som han så fint uttrycker det) som heter Retro. Ska tydligen vara lungt, skönt och billigt där. jaja vi får se vart kvällen slutar. Med dessa två vet man ju inte riktigt alltid.

Alla hjärtans dag var jättemysig och spenderades förstås med tobbe. Tanken var att vi skulle käka på nicos restaurang, men de var proppfullt. Så vi gick vidare, nerför drottningholmsgatan mot gamla stan. Fanns inga bra eller billiga restauranger där så vi fortsatte vår promenad till slussen. Därifrån tog vi tunnelbanan till Söder och Mariatorget. Där hittade vi en gullig restaurang som vi bestämde oss för att gå in på, stora Viking. Efter middagen bar det hem till tobbe, med ett litet stopp i centrum för att handla lite mys. Sen kollade vi på film och bara njöööt :D


Uppdatering...!

Ja, vad har hänt de senaste månaderna jag inte har hunnit blogga? Jag har jobbat, jobbat och åter jobbat. Av de senaste 12 dagarna har jag jobbat 10! Oj oj oj snart har jag slitigt ut mig helt och totalt. Så vad har hänt förutom jobbet?

*Jag har klippt lugg :D Modiga jag! Mamma var ju inte särskilt stöttande utan började direkt att mobba mig. Sen gav hon sig och sa att de var fint.

*Jag har även piercat mig nu. Ont som fan gjorde det ;)  Men den e snygg :D

*Frida har nu lämnat sveriges Yta för ett varma klimat, nämligen SYDNEY AUSTRALIEN

*Jag, Nico, Nikkan och Anne ska åka Swedenrock kryssning den 2-3 APRIL :D

Ja nu kommmer jag inte på mer men det lär väl uppdateras lite oftare nu. Tror jag.....


RSS 2.0