18 Mars

Helgen:
JAG VILL INTE PRATA OM DET!!!!!

Igår fyllde Tobbe år, han vart jätteglad över min present :D
För er som inte vet vad han fick så fcik han ett BUNGYJUMP hopp! hihi, nu kanske han lär sig att inte vara så kaxig!

Idag har jag vart hemma från skolan, har haft feber, jobbig hosta och oändligt mkt snor,. Men min lilla snuttis har tagit hand om mig och jag fått många pussar och mycket omysslande av honom :D

13 Mars

Är så sjukt trött på alla jävla läxor vi har! Hinner ingenting!!! Har inga pengar heller!! ååh vill bara gråta just nu, orkar inte mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aja igår gick jag till blodbussen med mina klasskamrater och tänkte lämna blod till dom stackars blodfattiga men jag fick inte lämna blod direkt. Jag kom ut med ett plåster på armen och en smakis juice i handen. Jag fick nämligen lämna ett blodprov innan jag får lämna blod, visserligen fattade jag det ochkså men jag trodde att dom gjorde de direkt i bussen;) Aja tre kapslar blod tog dom från mig, och det gjorde nästan inte ont alls. Jag hade föreställt mig värsta smärtan men allt gick helt okej :)

Igår åt jag även tre rätters middag med Marcus och Anne på min skola. Det var vickan och emelie som lagade den utsökta matan. Till förrätt fick man grillad tonfisk, varmrätten var anka med potatisbakelse och chokladbalsamicosås och efterrätten var en lakrits -savarin. MUMS
Efter en trevlig kväll och en trevlig middag som endast gick på 20 kronor skulle jag åka hem.
Det höll på att sluta olyckligt eftersom att busschauffören var helt jävla cp i huvet! Idiot!

nä nu måste jag fortsätta med min meny
tack och hej, leverpastej.... hihihi så orginell jag var ;)

10 Mars

Helgen var kul! På fredan var jag och mina kära klasskamrater och bowla WOHOOO! jag har fan tjatat om det i snart tre år nu! och äntligen fick jag som jag ville. Fredrik vann med typ 170 poäng sen kom timmy med typ120 eller nått? Sen kom empa med 84 poäng och slog mina 80 poäng! Marcus hade lite mindre än mig...runt 70 och anne klarade precis 40 strecket hahahahahahahah :D:D

I lördags åkte jag hem till marcus för att spela. Vi gjorde allt annat än att spela! Marcus bjöd mig på tre shot och jag köpte dricka av emelie så jag kunde bli sådär härligt full, anne håller nog inte med;)
Vid halv tolv åkte jag med anne till visätra för att hämte hennes syrra ( anne var nykter) och vi åkte tillbaka till marcus. Annes syrra var ett lika stort partyanimal som jag så de va skitkul! Ungefär tjugo över tolv skulle vi åka, då anne och hennes syrra tillfälligt bor i skogås hos deras kompisar och passar deras hundar fick jag skjuts hem. Bilfärden gick jättebra, jag och Laura ( annes syrra) satt och sjöng för fulla strupar i bilen och stackars anne var tvungen att lyssna ;)
När vi kom till skogås vart vi stoppade av polisen, jag visste att anne inte hade druckigt eller ens smakat någon dricka men likförbannat vart jag skitnervös. När vi körde in till sidan höra jag laura säga- Anne du är jävligt trevlig, Ulrika du håller käftet, och jag, jag är oxå tyst. Det funkade! Anne blåste grönt och vi fortsatte de sista femtio metrarna upp för backen.
Dom hämtade hundarna och jag gick till tobbe och sov :D


PÅ onsdag ska jag vara duktig. Även fast jag hatar blod och är OTROLIGT spruträdd så ska jag och några i klassen lämna blod i blodbussen som kommer till huddingegymnasiet. Lite stolt känner man sig allt när man kan göra något så bra för samhället :)
nej nu ska jag vila mina stackars fingrar som suttit och skrivigt meny hela dagen
Puss och pök, jävlar vad han dök

Lågkonjunktur och högkonjunktur

sitter här på samhällskunskapen och hör hur vickan tjatar om att hennes ögon rinner. orkar inte skriva om det ekonomiska samhället längre...
Jag ska börja jobba nästa vecka! WOHO! Men jag är lite nervös dock, alla barn ser precis likadana ut på dagiset!! Tänk om jag tar fel barn, som marcus så roligt skojjade om! Och tänk vad världen är liten, mamman som jag ska jobba hos, jobbar och känner min mormor! ;) haha what are the odds?!
 nej nu slutar jag ...typ.....adjöss!

RSS 2.0