.
Mina tankar är hos dig!

Fredagskvällen

Min fredagskväll fick fart när jag vid niotiden träffade nikkan i skogås centrum. Planerna var att vi skulle bli upphämtade av Nikkans kompisar från vidja i en van för att  sedan cruisa runt och koll på streetrace. Vi sprang upp till mirran för att ta en liten förcider. Vi drack och pratade skit och väntade på killarna som skulle komma om cirka en kvart. EN OCH EN HALV TIMME senare kom dom och vi fick genast våra plastglas fyllda med en hemmagjord vätska och lite schweppes. Efter några varv runt i söderorterna och ett missat race drog vi till vidja för att festa vidare. Kvällen vart sen och vigick och lade oss. Nikkan försov sig och jag låg och huttrade på de iskalla golvet men allt som allt hade jag skitkul! Människorna var både roliga och trevliga =)

Tack för en trevlig kväll

oven n out

Kurs

Idag var jag på en kurs om demens och GBS. Om delen med demens lärde vi oss lite om de olika demenssjukdomarna och att man INTE ska säga att någon är dement, för det betyder själ lös. Usch så hemskt egentligen, så man ska säga demenshandikappad för det är vad dom är, de e ju ett handikapp. GBS är en skattningsskala där man uppskattar på ett cirka hur demenshandikappad någon är. Väldigt intressant :D Hoppas att de inte glöms bort för snabbt bara. Jag och mitt minne...

Vad händer ikväll då? Jag är lite småsugen på alkohol. Fast jag har typ inga pengar!! ca 240 kr att leva på resten av månaden GAH! Hur ska detta gå? Tydligen är de RIX FM ikväll, och vickan vill gärna gå. Får se om man tar sig in till stan eller hittar på nått annat kul :D


over n out!

...

Tiden i New York var härlig men knapp. Kännde sig ganska stressad när man har mycket att se på så lite tid.

22/4
Dag 1. Kommer fram till USA och Newark airport cirka kl 1. Köpte en caramel frappuchino på flygpplatsen. Tog en Yellowcab till hotellet. Checkade in. Vårat rum hade svarta hårstrån i duschen, blod smetat på väggen, smutsigt golv, smutsiga speglar, farligt eluttag.  Jag ringde ett samtal och vi fick nytt rum, mindre men fräschare. Vi duschade och begav oss ut. Gick upp till Time square och spanade in stan. Åt på Planet Hollywood.

23/4
Dag 2. Tog tunnelbanan till China Town. shoppade loss. Vandrade och svettades. Shoppade lite till. Köpte vinflaskor.  Gick på stand up comedyclub. Kul som bara den. Drack STARKA drinkar och skrattade. Träffade Christina. Gick till hotellet och drack vin.

24/4
Dag 3. Vickan fyllde år. Vi gick på promenad.  Gick på Park ave ( den fina gatan) .Gucci och dolce& gabbana och liknande affärer sålångt ögat kan nå. Gick till Central Park och hade picknick i den stekheta solen. Åkte på busstur och såg Wallstreet, Soho, Frihetsgudinnan, Ground Zero, Flat Iron Building. Stressade tillbaka och duschade sen åt vi på Ruby's Tuesday med Vickans svenska kompis. Gick runt lite på stan. Såg spindelmannen. Gick Till hotellet.

25/4
Dag 4.
Åkte en liten busstur igen. Såg central Park, Chrystler Building, times square, StadsBiblioteket, Empire state building och massa annat

26/4
Dag 5
Åkte till china Town. Shoppade lite till. Gick över Brooklyn Bridge. Alla brände sig. Satt på bron och filosofera. Gick av bron och stoppade en taxi vid ett övergångsställe. Hoppade in och vart stoppade av en brooklyn-neger-polis. Hon var förbannad. Så gör man inte! bad om ursäkt och chaffisen slapp böter. Gick till Yoja en thailändsk(?) restaurang mötte christina och hennes två tjejkompisar+ en bög. Han tyckte att jag såg ut som Natasha Bedingfield. Hade jättetrevligt. Bögen gick. och vi åkte till Staten Island. Där handlade vi vin och gick på färjan som går till manhattan. En av tjejernas man jobbade på färgan så vi fick gå in i kaptenhytten. Skithäftigt att se alla radar! Såg Manhattan och Frihetsgudinnan i Mörkret med alla lampor. Åkte tillbaka till staten Island. Tog ett par drinkar. Åkte hem.

27/4
dag 6.
Dagen vi åkte hem. Fick inte sitta tillsammans på flyget mellan New York och Amsterdam. Hade 55 min på oss att byta plan och gå igenom passkontroll. Tiden tickar stressen är inorm. 10 minuter kvar tills planet går och vi har precis kommit igenom passkontrollen, trodde vi. Vickan piper. Hade glömt mobilen i Bh-n. Måste peka ut sin väska och en vakt vräker ut allt hon har. 5 minuter kvar och vi vet inte hur långt det är till Gaten. idiotvakten är klar. Vi springer som bara den. Hann med. alla drog en suck av lättnad!

RSS 2.0