trött...

Ah är nyss hemkommen efter att ha handlat på maxi och ätit på sibylla, är så trött!
Innen dess var Niko och Tommie här och fikade med lilla Ellie =) Idag skrev dom kontraktet på lägenheten här i skogås :D Wiie!!!!!!! Och på torsdag kommer Tommie och ska hjälpa oss fixa Annes tak :D

Igår var Vickan här och vi spelade vårat älskade bingolotto! Men vi vann ingenting....INGENTING, inte ens en ny lott.... aja life goes on!

Börjar gilla min säng nu för övrigt, den var lite hård i början men de e väl en vanesak ;)


Over n out

Ny Säng!

WIIIE idag var vi på IKEA och jag hittade en säng som jag köpte! Och jag slog på stort! Blev en 140x200 säng :D
Så nu måste det möbleras om lite i rummet... Och den kommer imorgon :D
Så, en resårmadrass+ en bäddmadrass+ hemkörning blev allt som allt ca 2500 ! :D Hur billigt är inte det?! YAAYover n out


Underbar dag!

Den här dagen har varit riktigt underbar! Började med att Niko kom vid 2 tiden, jag mötte henne vid bussen  och vi gick och handlade mjölk som vi skulle ha i kaffet. Väl där gick vi in på de "nylanserade" konditoriet men fy fan alltså! Fanns typ tre små saker att välja mellan. INGET ATT REKOMENDERA! Dessutom var min tårtbit gammal! Grädden som låg spritsad på kunde jag lyfta av för att den var så hård! USCH! MEn men jag åt den och drack mitt kaffe och än har jag inte fått några obehagliga överraskningar ;)

I två timmar satt vi här och mös innan vi begav oss till farsta för att småhandla lite och äta på Sam & Co =)
Kött och bea är aldrig fel =) Tanken var väl att vi skulle ha promenarat antingen dit eller hem men de blev bussen åt båda hållen :P Är man i matkoma så är man!

Lyckades även övertala min älskade sambo att åka till Ikea imorgon YAAAY! Ska försöka hitta en ny säng! som är större än 80 cm!!!! MINST 120 ska jag ha :P

 

 

Over n out!

 

 


Rolig söndag!

Idag har jag tvättat och varit duktig, yaay! Efter min tvättning åkte jag till mamma och fikade och åt midag. Hemma hos mamma får jag sms av Vickan som säger att hon inte har hittat nått ställe att köpa bingolott på och att det är något fel på bingolottos hemsida så de inte går att skriva ut lotter!!! Panik!! Jag får rusa ner till centrum då de endast var en timme kvar innan de började. Med vickan i telefon sprang jag runt i centrum och letade lotter medans vickan snabbt sprang in på huddinge sjukhus och kollade, men inga ställen sålde bingolotter så vickan sa att ja skulle gå till statoil, och mycket riktigt fanns de bingolotter där  WOHO THANK GOD FOR STATOIL!!!

Vi har kommit fram till att Anne har jinxat oss! Nu när inte hon var med vann vi båda 100 kr var + att vickan ringde in och fick lämna namn och nummer, spännande! Men ingen lotta ringde :(

Efter de har vi suttit och kollat massa konstigheter på youtube och skrattat! [HA HA HA HAAAAA!!!]

Visade även vickan en av mina största rädslor, SIDLEDESTOMTEN, och nu är hon oxå rädd för honom :O hihi


ett bra avslut på denna pissiga helg....

over n out!

 

 


14 nov

Oh, har riktigt ont i högra benet idag efter min och Nikos promenad igår, vi gick hemmifrån mig enda till farsta, men vi gick småvägar in vid fållan och längs vattnet så vi kom fram vid farsta badet. Jätte mysig sträcka att gå! Underbar natur! Mer sånt =)


Jaha är det nån mer än jag som inte har nån att fira idag? Känns ganska deprimerande faktiskt...jag tror att jag aldrig har firat fars dag... och ska inte göra det nu heller! hepp hepp nu går jag och begraver mig i täcken och kuddar denna regniga dag tills vickan kommer och spelar bingolotto med mig, men hon skulle komma sent för de är ju, Fars dag idag.....SUCK!over n out

:(

Ibland känner jag mig bara så jävla trött, ledsen och besviken.......

ibland vill jag gråta utan att jag vet varför


ibland känns allting extra extra jobbigt..........

varför?pms?
AJ AJ AJ!

Vilken hemsk morgon det har varit! Vaknade kl 10 och 2 sekunder efter att jag slog upp ögonen kom en hemsk magsmärta likande inget jag nånsin kännt förr! Trodde på allvar att blindtarmen hade brustit eller dyl. Denna enorma hemska smärta höll i sig till och från i FYRA timmar, upptäckte dock att om jag låg på ett visst sätt så gjorde de inte lika ont. Var ett rent helvete att komma upp ur soffan, tror att de tog ca fyra minuter bara för att försöka resa sig ur soffan, fy fan! Bara skrek rakt ut!!

Efter dessa hemska 4 plågosamma timmar vart de bättre.. tog mig i kragen och började städa mitt rum, så nu är den sista kartongen borta =) Nu ska bara lite grejer ner i källaren och sen ska jag bara inhandla lite grejer och sen är det klart i mitt rum! WIHUUUU!!! Satt även och sorterade värsta högen med papper som snyggt satten in i min pärm ;)

Nu ska jag strax börja med maten, de blir kyckling och ris......vet inte vad jag ska göra för sås...har ingen mjölk men en gräddfil...kanske hittar på nå kul :)


Förresten så tog jag mig ut och både solade och gymmade igår. Har lite småvärk i kroppen idag+ lite fräknar på näsan haha


Over n out

Nu ska det bli fart!

Nu har mamma fixat min data så nu ska jag få fart på bloggandet igen =)
Får se om de överhuvudtaget är nån som läser här haha :P

men men  idag är tanken att ta sig till farsta och träna lite och framför allt, sola =) Dock är de snöstorm ute men man kan ju inte hålla på och hitta på ursäkter hela tiden, även om jag mycket hellre hade legat här i soffan inbakad i mitt täcke!! Fortsättning följer ;)


over n out!


RSS 2.0