Väntar

Väntar på bussen utanför jobbet. Nu vill jag bara hem och sova, måste dock äta och duscha först :/ imorgon ska jag hem till mamma då Fredrik ska komma och kolla veranda. På fredag blir de först ett stopp i bagis för Tina ska klippa mig sen bär de av till Åland! Ska vara där hela helgen, Gud så skönt!

Simon <3

Denhär helgen har varit askul! Grabbarna ringde i fredags och ville ut och käka. Hamnade på Olearys i Huddinge där jag avnjöt en ceasarsallad. Alkohol och många skratt blev det :) senare på kvällen kom niko till ollan och vi drog in till stan för att gå på pridefestivalen, så nu har jag äntligen, efter flera års väntan varit på Pride :) innan vi gick in på området såg vi Simon, Sara och Martin från bb och då måste man ju ta en bild!! Äntligen fick jag träffa min älskade Simon!! Fick till och med en kram <3 ja vi betedde oss som fjorton jag vet ;) gick in på Pride drack cider och dansade loss som galningar halva natten. Underbar kväll med andra ord :)

Drömde en dröm

Drömde en dröm inatt som fortfarande sitter i, känns i kroppen. Drömde om en kärlek, att vara älskad. Synd att drömmar inte är Sanna. Verkligheten ser inte likadan ut. Behöver nog lite alkohol, dämpa lite ;) jobbigt att vara ensam, orkar inte de. DEPP! " be strong, hold on, another day Will rise."

Pepp!

Vägde mig imorse, har gått ner 3 kilo på en vecka :) superglad! Känns som att de börjar löna sig att skippa sötsaker och kolhydrater. Känner mig verkligen peppad att fortsätta! Nu sitter jag hemma hos mamma och är Hundvakt åt min lilla vovve. Igår vi vi på en två timmars promenad där han även fick bada lite, men ack så slö han var på slutet stackarn! Senare på kvällen gick jag och niko hem till hennes syrra och spelade spel! Hur mysigt som helst!

RSS 2.0