Bio

 

Igår så åkte jag och kollade på bio med Nikkan och ett gäng från vidja, Inglorious Basterds (rättstavat??) blev det och GUD VAD BRA DEN VAR!! åh den var så underbar. Riktig nagelbitare, bokstavligt talat! har inga naglar kvar haha den verkligen fångade ens uppmärksamhet, ja förutom Kajsas, eftersom hon satt och sov :P

Kunde inte hitta bättre bild än denna :(
well, well, over n out


Gökboet

Åh imorse kollade jag på vad som måste klassas som en av världens bästa filmer, Gökboet. Den är så jävla fin!

Dagen spenderades sedan med mamma i farsta där även lillebror dök upp och vi åt allihopa på kinahörnet. Sedan träffade jag anne en snabbis, och efter de niko. Vi gick upp till tobbes parkering för att kolla hur det gick med hans däckbyte och det hade tydligen inte gått så bra eftersom att han på nått jävla höger lyckats låsa in nycklarna. Detta resulterade i en pangad ruta ;)

nu ska vi bara se på film och mysa :)


over n out

FAST!

Ja, jag antar att jag oxå har sjunkit ner i de stora Twilight träsket haha, först gillade jag den inte, men sen när de vart lite mer action så föll den mig i smaken :D

hmm vad händer i helgen förutom jobbet? vill göra nått kul, kolla på Twilight kanske hahaover n out

Torsdag = vin?

Ja nu var de bestämt att man ska till nikkan ikväll och trots att det bara är en veckodag idag så ska här drickas vin!

Fylla glasen, skratta och ha kul!

dum?"För att vara dum så har du intelligenspotential!"


over n out
Helgen

Fredag: spenderades först med tobbe i östnora därvi badade i havet, sen farsta med nikkan som skulle handla present till sin syrra. sen bestämde jag och annika oss för att åka in till stan och gå på konsert på kulturhusets tak. Skithäftigt! Där satt vi och drack lite alkohol och lyssnade på mårten som spelade i ena bandet.

Lördag: Blev en heldag med nico. Gick ut i skogen och tog massa fina bilder. Sedan bar det av till centrum där ost, kex, meloner, baugette m m stod på inköpslistan. Även anne kom förbi och mös och vi satt på min baksida och drack vin och åt. Senar ekom tobbe förbi och de blev kortspel och sedan besök av Edik och Fredrik.

Söndag: drog till stan med tobbe vid 12 och mötte Nico, Nikkan och anne. Sedan åkte vi till skansen och kollade på djuren. Finns ju så mkt gott att köpa där så tobbe fick punga ut lite pengar för att tillfredställa mina behov ;) blev en liten del... skansen avslutades med akvariet och nu har jag klappat en boaorm och en fågelspindel!!
Senare på kvällen skulle Emelie fira sin 20 årsdag så jag och anne åkte dit och käkade smörgåstårta. YUM!over n out


...

varför gör det så ont när jag bara vill att allt ska vara precis som förr?
 Varför är det så jävla svårt att glömma?
aj, aj, aj det gör ont

haha nu har han äntligen hoppat!

                                    


RSS 2.0