hm?

lite onödig fakta....:
idag när jag bytte om på jobbet tittade jag av en händelse ner i min skor och upptäckte till min förvåning att min vänstra sko är i storlek 39 och min högra är i 40... WTF?! hur hände dehär och varför har jag inte märkt något tidigare? hmmmmmmmmmmmmmm.....over n out

så fint!

Måste ju erkänna att när jag kollade på bröllopscermonin mellan Victoria och Daniel så kunde jag känna hur tårarna började bränna under ögonlocken! Så vackert! Sån kärlek! åh tänk om man själv fick uppleva sån kärlek! blev så rörd när Daniel tårkade en tår efter att dom lovade varandra evig kärlek, och vilken klänning hon har! DAMN! ge mig! ge mig! ge mig!   och vilket fint tal daniels pappa höll!

underbart bröllop helt enkelt!
over n out


Trött

Nu sitter jag på jobbet och har rast. Började 7 imorse och slutar 19 ikväll, suck! Aja det blir en rolig dag iaf då de är värsta jippot här nu när de är bröllop. Har dekorerat halva avdelningen med sverigeflaggor och blåst upp blå och gula ballonger, tjusigt blir de iaf:P
Usch sov dåligt inatt....inte okej.....tog ett par glas vin med Nattis igår efter jobbet, men måttliga mängder eftersom att ja skulle jobba så länge idag.

I förrgår träffade jag Niko! Vi satt och fika på hennes balkong, sen gick vi till matbutiken och fyllde på lagret och kollade på TV! najs najs =)


Nä nu ska jag gå och lägga mig och vila liteover n out

Helgen

Åh Helgen har varit underbar, har haft askul!

Fredags: Var jag tro det eller ej på Värdsan i trånkan. Kännde mig lite nervös inför besöket men de var ingen jag kände igen som jobba så de var lugnt! Där satt jag med Natalie och Charlie. Vi var där med anledning för att Ludde, charlies brorsa och min f.d paralellklasskompis, fyde år. Så där satt vi ett helt gäng, glada och fulla, och hade askul! Jag och Nattis gick till och med upp och dansade och körde lite fistpumping. Jag tror helt ärligt att nattis är helt klart bättre än alla andra på detta område. Hon pumpar som om livet hängde på det!
Men men tillslut blev klockan 1 och alla skulle vandra hem, tror att själva tanken var att jag skulle hem till N och C som bor i trånkan men i och med att drinkarna hade flödat lite för generöst så började jag av nån anledning traska hem. Tror att de tog ungefär 1,5 timmar för mig. På vägen stötte jag ihop med ett antal buskar och staket... de gick inte så bra att gå rakt hem... Lyckades även väcka Magnus och Jessica när jag ringde dom.... stackarna :P Men men jag kom hem tillslut och vad jag gjorde hemma i min ensamhet är HEMLIGSTÄMPLAT! hihi

Lördags:
Var jag ute i vidja med nikkan och grabbarna. Överenskommelsen var en lugn kväll med lite TV spel och sällskapsspel, så fan heller!
Nu var de fest för fulla muggar och jag som var jävligt bakis satt och försökte få i mig lite vin och de gjorde faktiskt saken bättre! Så tillslut hade jag fått i mig en trevlig summa vin i mitt blodomlopp =) Kvällen avslutades med en taxiresa hem efter bråkig men rolig kväll!


over n out

RSS 2.0