i'm back!

Lovar att jag ska skriva och visa bilder från New York! men inte just nu ;)


over n out

sista inlägget

Japp sista inlägget här innan jag tar mitt pick och packoch drar till New York men Anne och Vickan. Allt är packat och visst självklart glömde jag något hemma; mina stövlar. FAN FAN FAN!   Fast man får se de lite positivt, nu har jag en anledning till att shoppa WOHO

Nåja om jag inte överlever ( är väldigt flygrädd och tror de värsta) så älskar jag alla mina nära och kära! Mamma, Tobbe, Nico, nikkan, putte och resterande!. Tack för att ni har gjort min vardag till ett helvete ;) hihi skojja bara ;)

Puss och gonatt, over n out!

Mormor och Anders!

Jag har världens BÄSTA morföräldrar! Satt på landet och fick ett litet påskägg av dom innehållandes 4 chokladgodisar och 100 euro att ha till New York!! Är dom bäst eller är dom bäst?!?!

HIHI

HIHIHIHIHIHI Nu har jag deklarerat hihihi

kossa?

Idag eller förlåt, INATT, vaknar jag av något väldigt konstigt. Tobbe slår mig i ansiktet! Å de var inte bara en gång, nej säkert fyre, fem gånger!! Jag vaknade fly förbannad och skrek åt idioten - vad i helvete håller du på med? Är du helt från vettet, varför i helvete slår du mig för!?!?! Hans svar var - oj förlåt, jag drömde att du var en kossa.

HMMMM

over n out

nej

orkar i ärlighetens namn inte uppdatera just nu.
läs nikolinaamanda.blogg.se om rock kryssningen

over n out

RSS 2.0