29 Augusti

Det ända jag har gjort idag är att druckit drinkar.  :D Från åtta på morgonen till halv tre på eftermiddagen :P
Fy fan va kul det har varit. Meningen var att man skulle smaka en klunk för att känna hur drinken ska smaka men vissa tog lite större klunkar än vad man skulle och blev därmed lite rund om fötterna, jag tänker inte nämna några namn vickan anne och marcus, men jag kan ju säga att de va ett jävla liv i baren efter ett tag haha :D
Bloody Maryn som vi drack smakade pizza, mojiton va asäcklig, men jag har funnit min favoritdrink nu; Pearl Habour! Den var så jävla god asså! Älskar ananas :D


När börjar Desperate Housewifes? :( Hoppas snart :(

19 Augusti

Idag fick jag en liten kusin till :D
En liten flicka på 4000 gram och 51 cm. Bråttom ut hade hon för hon föddes i ambulansen.
Välkommen till världen lilla kusin :D

12 Augusti- @ Vickan

Vickans fest var skitrolig :)
Började kvällen med att vänta på mat i 2 timmar :( jag var vrålhungrig haha sen stog alla och dansa och skrattade och hade kul.
Senare på kvällen åkte emelie och linda hem och vickans kompisar gick också för att krypa till kojs. Vi tre tider får Anne, marcus och timmy för sig att dom ska på promenad så jag hakar på.

Vi gick upp för en liten stig och kom till en upplyst väg. Vi vek av från den rakt in i skogen. Stigen försökte vi lysa upp med våra mobiler men de gick inte så jättebra. Vi går i skogen länge och jag och marcus går längst bak tillsammans i armkrok. Rätt som de var satte timmy på ett ljud på sin mobil, och vad tror ni händer?
Jo, marcus släpper mig, puttar mig bakåt, kutar som bara helvete, och lämnar mej ensam kvar. FY FAN! TVI!
Senare kommer vi fram till ännu en upplyst väg. Men vi är vilse och vet inte hur vi kommer tillbaka till vickan. anne ringer henne och medans vi går upptäcker vi att det går någon mystisk person bakom oss, helt svartklädd.

Jag får panik men Timmy säger att de inte e nån fara och att vi kanske skulle fråga honom om vägen.
I helvete heller säger jag, vilken jävla normal människa går runt här för sigsjälv klockan 4 på morgonen?!
det har du iof rätt i säger timmy och vi ökar takten.
Jag har totalpanik ,men sedan säger timmy - de e lungt, jag kan karate. Han går och värmer upp händerna och ska jag vara helt ärlig så kände jag mig inte direkt trygg för den sakens skull haha

Vickan har nu berättat hur vi ska komma hem och säger att vi ska upp för en grusväg. Vi hittar den, och medans vi går upp håller alla koll på att mannen som gick bakom oss inte förföljer oss.

Det gjorde han naturligtvis inte. Ovanför den otroligt långa backen kom vi till radhusområdet, och vi närmade oss vårt mål. När vi nästan är framme ligger de en fjortis på marken och mummlar medans kompisarna står där. Vi gick förbi och var framme!

Marcus gick och la sej men jag, anne, vickan och sigge satt och spelade Tecken. Jag och anne var på lag men de gick inte så bra för oss. Vi var vakna hela natten men timmy låg och sov i soffan i vardagsrummet. Vickan ropade lite försiktigt på honom för att se om han var vaken. Han svarade och vi lurade i honom att klockan var tio istället för sex. så han gick upp, klädde på sig. Vi sa åt honom att gå upp och väcka marcus och de försökte han men macus ville inte gå upp. Sedan upptäcker han att vi har lurat honom. hahah fan va vi garva :)
 
20 i 7 hoppade jag och anne i säng ( inte på de sättet) och halv elva kom vickan in och väckte oss. Vi gick upp och gick till köket där köksbordet var helt uppdukat med frukost MUMS! Senare åkte vi hem.


Jag är trööööött.........10 Augusti

 Började min dag med att tobbe ringer och väcker mig i mitt "vilande av ögon". Jag blir ombedd att följa med och kolla på skor till honom, ja sa okej och har en kvart på mig att göra mig iordning. Älsklingen kommer och hämtar mig med bilen och frågar sin pappa vart vi ska. Peter ( hans pappa) bestämmer sig för att vi ska till kungenskurva, så dit bar det.
Gick till stadium och såg ett par skor. skatarskor, dom ända skor tobbe använder, men han gillade inte riktigt deras ända modell, så det bar av till ett antal andra affärer men icke. så vi fortsatte till skärholmen. även där gick vi in på stadium och det fanns bara samma modell där som i den tidigare affären. tobbe ska bestämmt inte ha dom. Jag och Peter suckar och vi åker till Farsta. Går in på stadium och där står samma jävla modell. Tobbe beslutar sig för att pröva dom och KÖPER DOM!
Tog ju inte bara tre affärer och tre timmar att förstå att han ville ha dom. Jag blir ireterad på tobbe som släpat runt mig runt halva stan och han bara garvar. Vi fikar och jag får skjuts hem.

När jag väl var hemma efter denna helvetes shopping gick jag till nico och åt plättar och drack varm choklad. Efter det så skulle vi in till Jensens och hämta ut nicos dricks. Vi satte oss på bussen mot roslagstull, vilken vi trodde gick till söder. Busschaffisen garva när jag frågade om dens destination
- nä det är buss 53 åt andra hållet, sa han flinandes
jaha tänkte vi och gick av och gick till den "rätta" busshållsplatsen. vi satte oss på bussen och lyssna på musik, plötsligt var vi vid slutstationen Henriksdal. Vart fan är vi, tänkte vi... Vi gick in på ica och handlade lite godis och satte oss på bussen tillbaka igen. Vi gick av i slussen och tog T-banan till Skanstull. Därifrån gick vi till Vitabergsparken och kollade på en konsert med ein Busk.
Dom var skitbra!

Sen åkte vi hem, köpte mer godis och cola och kollade på Evan den allsmäktige. Den var sevärd men inte så bra som jag trodde att den skulle vara.8 Augusti 
Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. 
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.    
Nalle Puh

Vi simmar alla i samma båt. 
   Refaat El-Sayed

Politiker är som krokodiler, stora i käften, men saknar öron.  
  Bert Karlsson


En sann gentleman är någon som kan spela säckpipa, men låter bli. 
   Okänd

Var sjutton ligger det där Australien egentligen? 
  Britney Spears

Vill du vara gammal länge bör du bli gammal i god tid. 
  Cicero

Huvuddelen av vår import kommer från andra länder.  
  George W. Bush


Han är ju inte dum egentligen, han har bara otur när han tänker. 
  Bert Karlsson

6 augusti

Skägårn var helt uinderbart och båten lika så. Det var så himmla mysigt. Da´garna sov och lästa man bort men om kvällarna spelade vi TriBond och Kubb, de va sjukt kul :D

RSS 2.0