.

Så, nu har jag varit i centrum och handlat. Ska nämligen laga mat åt Tobbe och svärpäronen. Dom har varit hos Tobbes brorsa och kommer hem vid nio så jag behöver ju inte direkt stressa. Kött, klyftpotatis, beasås och en maffig sallad står på menyn, hoppas att de kommer smaka ;) 

I lördags var jag och Nikkan ute på äventyr i raggarvanen ännu en gång. Då åkte vi till Nykvarn. Vad vi egentligen skulle göra där har jag ingen aning om, men de e bilresan som alltid är roligast :D Väl i Nykvarn gjorde vi inte så mkt. Alla drack öl förutom jag eftersom jag inte dricker sånt snusk ( eller behövde för den delen) och innan vi drog därifrån så dansade vi på dansbanan haha :D

HES!

Ja idag är jag verkligen hes, var nämligen på grönan igår med Nikkan. Vi hade skitkul och ägda alla karuseller haha. Åkte Insane och skrek halsen av mig och grät av lycka i extreme. Åkte nästan alla attraktioner och vi tog bästa bilden på Bergochdal banan! Dock blev vi tillsagda att man minsann inte fick ta sånna kort som vi tagit men vi fick köpa dom ändå ;)
Senare vid 7 tiden kom vidjapojkarna och vi åkte Insane (igen!!!) och extreme med dom =) Grönan avslutades med cider och massa skitsnack på Kryddhyllan. När klockan vart elva och Grönan stängde drog vi till en fest i kvarnbergsplan. Dock sög denna så vi var där bara cirkus en timme.


over n out

please don't
Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me cause it hurts
Don't speak
I know what you're thinking I
don't need your reasons
Don't tell me cause it hurts

vill bara vakna

känner mig så lurad. Vad ska jag tro? På en helg har hela min värld rasat samman. Varför? Trodde verkligen inte det här omdig. min värsta mardöm har blivit sann. vill bara vakna. Snälla låt mig vakna.

=)

Torsdagen vart riktigt kul , och väl värd att minnas! Aftonen började med att jag träffade Anne i centrum för att käka. Vi hade bestämt oss för att vi skulle dra och fiska och kom på den genialiska iden att köpa med oss lite törstsläckare till vårat äventyr. Så anne sprang upp på bolaget och jag vaktade maten. Vi åt upp och drog hem till mig och började pula med alla fiskegrejer vi skulle ha med oss. Nico kom förbi och vi gick mot badudden allihopa. Vi hittade (vad som verkade vara) ett perfekt ställe och slog oss ner på filten. Efter att nico kastat cirkus 5 ggr så fastnar hon i ett träd som gick ut över vattnet. Och vem tror ni fick klättra ut bland myrorna och fixa det? jo jag. Som tur var hade man tagit sig en sup innan så balansen var på topp. Klättrade nästan längst ut men de sket sig. Vi fick av linan iaf och satte på ett nytt drag. Det var fullt med fiskar i vattnet men ingen som var hungrig tyvärr.

Senare på kvällen skulle anne hem men jag och nico ville inte avsluta kvällen än så vi drog hem till min arbetskollega annika och drack Irish coffe på hennes altan och lyssnade på Danni (usch!) Vi satt där ända till 2 halv tre innan vi fick nog och gick hem.

Allt som allt  så var kvällen riktigt trevlig och bilder kommer upp såfort nico lagt in dom på datan ;)


over n out


RSS 2.0