30 Januari

Emelie har en tendens att alltid vara sur, han kan vände det mest positiva till något negativt. Marcus...han har suriga dagar IBLAND.......Vickan älskade följande citat

"...ja men marcus har dåliga dagar, emelie har ett dåligt liv!"

förlåt emelie de bara flög ur mig, du vet att jag skämtade puss mongobarn!!

28 Januari

Vi har nu varit i köket i skolan i ca 5 veckor, och jag har redan lärt mig en viktig läxa!
ULRIKA+MARCUS+ KALLKÖK= KATASTROF!
Redam första veckan anade jag att de här skulle bli dom längsta kökspassen i mitt liv. Det började med att jag och marcus skulle göra karamellglass, vi brände karamellen...tror tillochmed att vi brände den två gånger haha. Sen när vi väl hade lyckats att INTE bränna karamellen då hade vi karamellen för varm istället så när vi skulle ha i den i smeten blev det istället äggröra...suck hahah
Sen förra veckan har jag ett decimeter stort sår på min arm i form av ett brännmärke, tack vare??......jo ni gissade rätt
 MARCUS!

Geniet själv skulle fräsa på lite ärtor och skulle självklart försöka vända dom i luften vilket resulterade i att hälften låg på golvet. Han gick iväg för att hämta papper och jag gick sedan till spisen för att röra om mina grönsaker som stod och fräste på spisen. Men vad jag inte såg var att en ärta låg på golvet och självklart kliver jag på den! Jag glider en halvmeter med ena benet, drar ner min stekpanna med grönsakerna rakt ner på golvet, lyckas bränna halva armen och blir avslutningsvis fångad av min lärare innan jag hann landa på golvet haha !!
´
och tillslut ,idag, så lyckas marcus få hela kallköket att bli rökfyllt hahaha
det var ett under att inte brandlarmet gick igång ;)


Vi må vara katastrofer i köket men vi vet iaf hur man roar sig! :D


Snart ska vi röja varmköket marcus wohoooo

27 Januari

Helgen har varit jättekul!
Fredagen spenderade jag med Frida Nico och Thess hemma hos thess.
Vi satt och spelade Cluedo och åt chips och sköljde ner med te, kasnke inte den bästa blandningen haha men de funkade :D

I lördags var jag med Tobbe. Jag åkte med hans familj till en kinarestaurang i Länna och åt både Mongolisk buffé och kinesisk buffé. OTROLIGT GOTT! Åk dit och käka själva! När vi sedan kom hem till tobbe spelade vi Tv-spel, The Simpsons om man ska vara petig ;) Fast jag spelade inte så mycket, jag låg mest och "vilade ögonen"  lite.
Kvällen slutade med lite chips och myspys till filmen Göta Kanal, en hyfsat bra film, lite konstig kasnke, men vad vore en svensk film utan tokigheter?

Idag har jag blivigt knäad i ögat och armbågad på näsan av Tobbe. Men som tur var blev de inge märke för då hade han fått stryk. Jag kan vara väldigt farlig när jag är arg, så nu vet ni det!
Sedan gick vi ut på en härlig promenad i det friska vårvädret och i den sköna solen.
Alldeles nyss kollade jag och mamma på filmen I AM LEGEND. En hyfsat bra film. Fällde nästan en tår när hunden höll på att bli dödad av dom äckliga zombisarna :( DUMMA!


aja ska fortsätta att kolla på singing bee nu, som förövrigt är ett jävligt bra program! See you later!

Den 22 Januari

Nu har jag fått skäll av Marcus för att jag aldrig uppdaterar min blogg, så, ÄR DU NÖJD NU ELLER?! hahah

påtal om Marcus, Vi har hittat ett nytt intresse tillsammans och det är att stoppa ett finger i vattenslangen nere vid kylarna i min skola och sen sätta på vattnet och se hur fingret flyger ut haha men idag uppgraderades det! vi stoppar även slangen i munnen (kan verka lite äckligt haha) och ser hur varandras munnar fylls av vatten och sedan hur det sprutar ut haha ;)

image6Vad har hänt mer? Jo jag ska börja med ett nytt och hälsosamt liv så att jag går ner i vikt tills studenten (USCH!!!)
Jag och Frida var ute och sprang i förrgår, eller sprang och sprang, det blev inte så mycket springade eftrersom att min kondition inte är den bästa men fan vad det kändes i högra skinkan, vänstra låret och högra vaden haha.

Tack för mig och på återseende!

RSS 2.0