Snö!

Åh idag snöade det! :D Och jag missade det ! Ja så går det om man sover middag haha. Usch, idag sov jag alldeles förlänge, somnade vid fyra och vaknade kl åtta... Tur att jag är ledig imorgon annars hade det blivit jobbigt inatt. Åh jag vill ut på promenad!

Ska kolla på insider sen var det tänkt, risken är att jag slår sönder allt i mitt rum då jag har lätt att bli förbannad när de handlar om våldtäkter och pedofili. Förstår inte hur dessa svin kan leva med sig själva och vetskapen om att dom har förstört en annan människas liv, FÖRALLTID!

HAHAHAHA

Ja fan vad livet är ironiskt!

Jag har inga vänner kvar haha

antingen skiter dom i mig, eller så går dom bakom ryggen

HAHAHAHAHA vilket liv man har!!!

Äntligen tillbaka

Gud vad skönt det  var att vara tillbaka på jobbet idag. Läskigt men skönt. Har man inte jobbat på typ två veckor känns det som om man glömmer bort hur man gör. Det gick iaf jättebra idag, dock fick jag veta att de var en tant som gick bort i fredas och det är alltid tråkigt, skönt för henne egentligen men iallafall tråkigt.

Kvällen spenderades med Nicolina. Det blev ostbågar, cola och bäst av allt Desperate Houswives! Längtar nästan, men bara nästan att det ska ta slut så att man kan köpa boxen och kolla om och om igen :D


Så nu är man 19?

Ja, enligt almanackan så är jag tydligen det. Känns riktigt bra faktiskt. Känns inte så speciellt om jag ska vara riktigt ärlig. Fick massa fina presenter igår, men den bästa, allra, allra bästa var från min älskade pojkvän Tobbe av honom fick jag *trummvirvel* HELA JÄVLA VÄNNERBOXEN!!! IIHHH vart så himmla glad :D Bästa presenten ever!! haha fan vad fjortis det lät haha. Fick även massa kläder, vinterjacka och vinterskor, parfym magnifique från lancome, väska och massa kokböcker :D Och nico ska bjuda mig på bio som present, då ska vi se Saw V. Vart dock lite besviken då flertalet av mina vänner inte sagt något...kasnke är vi inte vänner påriktigt?

Påtal om nico så var vi två på äventyr idag. Vi åkte till länna, men innan vi kom dit hoppade bussen över mig och min busshållsplats och man såg en chockad, ledsen nico åka förbi. Men som tur va så skjutsade tobbe oss till Länna. I två timmar sprang jag och nico runt där och letade födelsedagspresent till hennes mamma som fyller år idag. Det blev en vattenkokare och en slags krukgrej haha Jag letade även lite julklappar och hittade lite grejer till mormor och anders. Ja jag vet att det är lite tidigt men då slipper hela min nästa lön gå till bara julklappar.

Juste, nu var det bokat och klart! Jag och mamma ska åka rock-tåget Killer Train och se Jerry Lee Lewis i Leksand!
Den 29 November drar vi!

Stockholm ca 13.00
Uppsala ca 13.40
Sala ca 14.10
Avesta/Krylbo 14.50
Borlänge 15.50
Leksand ca 17.00
Framme ca 17.00.

Insläpp till konserten 18.00, tåget går hem direkt efter konserten ca 01.30

KONSERTEN:
18.00. Dörrarna öppnas - Rock´n Roll DJ
19.00. Konsert med KINGEN
20.00. Rock´n Roll DJ
20.15. Konsert med EVA EASTWOOD 
21.00. Rock´n Roll DJ
21.30. JERRY LEE LEWIS
Efter konserten spelar Rock´n Roll DJ fram till 01.00.


Fyfan vad ballt! detta är hans sista konsert i Sverige!

RSS 2.0