trött, men taggad

Gud vad jag var trött på jobbet. Så trött att jag till och med somnade, dock på min rast ;) Jobbade långpass igår 8-20. Det tar ganska mycket på kroppen kan jag ju säga. Mitt på dagen ringer mamma och säger att hon har blivit magsjuk. Jag vägrade sova hemma så jag ringde nico och hon var snäll och lät mig sova hos henne. Så när jag slutade så begav jag mig först hemmåt för att hämta diverse grejer. Höll andan och andades genom min tröja hela tiden haha. När jag Väl kom till nico så hade hon och tommie lagat mat åt oss: Kyckling, pommes och örtsås YUMMY! Efterrätt blev en godispåse som dom köpt. Jag somnade reletivt tidigt, men som alltid när jag inte sover hemma eller hos tobbe så sover jag oroligt.

Imorse gick nico upp vid 7 med mig. Hon skulle tvätta och jag skulle jobba. Åh vad händer ikväll då? Det stod Bowling på schemat men de vart ändrat. Jag och marcus är taggade på att ta oss en liten sup. Emelie kan inte bestämma sig om hon vill,  anne är negativ och vickan ligger hemma med en illa stukad fot. ( best wishes to you my american princess! :D) Så what the fuck ska hända ikväll då?....


Har för övrigt tänkt pierca mig....i nipplen ;)
Berättade detta för mamma och hon tyckte inte om det. Senare på kvällen fick jag ett telefon samtal av min MORMOR. Hon babblade i 7 minuter om varför man inte ska ha piercing just där. Hon hotade tillochmed med att säga upp kontakten och bojkotta julklapparna nästa jul. De menade hon förstås inte min lilla rara mormor. - Jag hade en arbetskollega som piercade sig där...och hon.........bla bla bla.......





Nu så...

Ja nu är de på gång. Jag och nico har suttit och kollat på resor idag och hittade lite interessanta grejer. Mallorca verkade både fint och var jättebilligt! Nu har jag resfeber. Sorry Anne, din och min resa får vi skjuta upp tills i sommar för jag måste åka nu! haha. Hoppas att du förstår ;) Vi köpte även massa fruktcocktail och gammaldags vaniljglass som vi åt idag YUMMI!

Daten som jag och Nico var på gick för övrigt bra. Mysig middag på Jensens vart de ( ofc) och sen såg vi Yesman. Skitkul! Nico skratta så hon grät, och jag skrattade åt henne haha. Den rekomenderas.

Imrogon ska jag jobba 7-14. Sen ska jag direkt på tåget med mamma och åka in till stan och på en demenskurs. De ska bli väldigt intressant. Hoppas att man får mkt användbar information så man vet vad man jobbar med :) Nä nu måste jag nog sova, annars kommer jag vara som en zombie imorgon...fast de e de nog redan försent för ;)


It's a date!

Ja nu är söndagskvällen räddad. Jag och Najkhoe ska på date. Först ska vi käka på restaurang sen ska vi gå på bio och se Yesman. Nico bjuder på bion, annars hade jag aldrig kunnat gå. Fick mitt lilla biobesök i 19-års present. Fan va de e jobbit att vara pank. Man är ju så utsatt och uttråkad. Troligtvis blir det Jensens Biffhus ( som de så fint heter på svenska) men de blir nog inga finare biffar av oxfileer för mig, jag får nöja mig med oxsvans ;) Nej hoppa in i duschen ska jag göra nu sen åker jag.


Bye bye for now

Skönaste på länge!

Jag har funderat länge på denna fråga.Och helt plötsligt hoppar  Andreas fram och ger ett rakt och ärligt svar


.Ulrika- säger:

de e nått med er killar och veta när jag har mens allså

GUDFADERN from the big T säger:

hahaha du är bara lite sämre på att dölja det



haha de låter lite gulligt, som nånting Nalle puh skulle säga XD


Nu så!

Nu har jag plockat och storstädat hela rummet, det är dock inte klart men på god väg :D Har även hunnit packa i lite flytta-hemmifrån-grejer i en kartong. Full snabbt blev den.

Imorse startade även min KÄRA  mor och bror krig med mig. Dom gapade och var högljudda kl 10 på morgonen. I N T E  O K E J! ! ! Så jag gick upp, skitförbannad. Satte på TV:n på väldigt högt. Men de kändes inte riktigt bra så jag tog min data kopplade in surround systemet och satte på rock på väldans hög volym. Mamma höll på att bli galen MUHAHAHAHA


Dagens Sensmoral:
Starta inget du inte kan avsluta!

Japp Ryktet Stämmer

Hairdying gone extremely WRONG


Warning
not for children under the age of 21.





Uschabuscha!

Nu är jag sjuk, IGEN! Allt är Tobbes fel, de e han som har smittat mig. Men jag antar att de e priset man får betala när man tar hand om sin lilla gullgris när han är sjuk. Just nu mår jag bra, hostar lite gran och blir väldigt fort ansträngd, men i onsdags mådde jag absolut inte bra. Hade ont i hela kroppen och på kvällen hade jag 38.7 i feber. Låter inte mycke men kändes mycket.

Natten spenderades hos tobbe. Låg och sov med kläder på+ duntäcke+tobbe som höll om mig+ en värmefläkt som stog och höll igång förfullt och ändå frös jag. Somnade till ett tag och när jag vaknade, kanske en halvtimme efter, så svettades jag som en gris, jag skojar inte, det rann ner svett från magen. Har aldrig svettats så mkt i hela mitt liv!!! Läskigt.

Jävla Nikkan och Anne som är/ ska bort. Nikkan ska åka en vecka till Egypten, sista minuten, och Anne är i england. ORÄTTVIST! Jag vill oxå! ta mig med....




Att du har mage att kolla mig rakt i ögonen, le och säga hej.
GAAAAAAH du är så vidrig!

By the way, spöade skiten ur dig inatt muhaha!!

De nya året...

ja nu har år 2009 börjat och vad ska man lova förnågot nu man inte kan hålla? Jag och mamma ska iaf gå ner i vikt tillsammans, vi har vägt ,mätt och tagit generande kort på oss för att se hur mycket vi förändras :O Kämpa på!
Antagligen blir det väl att man ska sluta röka oxå... får väk se hur de går.

Nyår va jättekul! 10-12 spenderades hos tommies familj och grannar med spelande. Sedan vart de taxi till skogås och vidare hem till nico med ännu mer spel och drickande :D












Ditt äckliga lilla luder, ditt skitsnack biter inte!

RSS 2.0