long time no see

Då mitt internet segar sig IGEN har de blivit dåligt uppdaterat på sistone.....

har fått reda på att ja ska bli gudmor ått lilla Ellie!!! :D haha grät en liten skvätt när dom berättade, men är man en dramaqueen så är man! Och imorgon flyttar älsklingsniko hit till skogås!
hihihi


nej nu ska jag sova, ledig imorgon!!Over and out

Sågbäck

Igår var jag på min gamla skola, sågbäcksgymnasiet, och åt lunch med Linda, Billie och Vickan. Det är så kul att hälsa på sina gamla lärare, speciellt när dom kommer ihåg en! Trodde faktiskt inte att någon skulle komma ihåg mig men det gjorde dom :D! Och Heinz (min favoritlärare) råkade påpeka att jag var en av hans BÄSTA 1:or han haft hihihi JA jag var tvungen att ta upp det, Viktiga grejer ju! Blir förvånad hur mkt dom faktiskt kommer ihåg! Kul att man har gjort ett intryck! och ett positivt sådant ;) Vi bokade även in oss på ett kvällsöppet i februari, då ska vi gå allihopa, vi i gamla klassen =) Åh mina lärare var underbara!! Saknar verkligen gymnasietiden, saknar hur kul vi hade!
Nu har jag öppnat en cider och sitter för migsjälv och dricker...ibland behöver man dränka sina bekymmer ;)
Over n out


Helgen

Fredag: Annepanne hade födelsedagsfest! Det var jag och Erica och ett par finnar. Vi bestämde oss för att införskaffa ett "svenskt" bord och jävlar vad kul vi hade! Vi skrattade och sjöng och nynnade! Det slutade med att hela finska armén satt vid vårat bord för att vi svenskar är så förbannat coooooola! Fick förövrigt veta att det INTE heter scaart kontakt nej nej nej det heter scartt!! Fick onda ögat när jag sa scaaart....

Senare drog vi till Mirran. Vi dansade och skrattade åt alla jävlar som trodde att dom kunde dansa haha sen lurade Erica i mig shoten slippery nipple. Hon får alltid jätteont i magen när hon dricker den, berättade hon för mig men jag kände mig lite äventyrlig så jag svepte den.. Kl 2 stängde dom. Jag och erica kom ca 50 meter innan båda får en kraftig smärta i magen. TACK! Vi nästintill kryper hem...... Men vad gör det när man hade skrattat så jävla mycket hela kvällen?


Lördag: Kan inte röra min nacke. Sträckte de nog när vi headbangade på dansgolvet. Glömmer att jag börjar bli gammal! Låg hemma hela dagen. Mådde lite sådär...

Söndag: Åkte hem till Niko och mös med henne och Ellie. Kollade på massa gammla bilder och filmer och fick oss många skratt!! Var där från typ halv tre till elva =) MYYYYS!!

 

 

Nu sitter jag och håller på å dö för min granne borrar så förbaskat i väggen......vill bara skrika!!!

Ska snart till jobbet, till tystnaden, (knock on wooooood)

 

 

Over n out!


väntar

Sitter här hemma och väntar på att jag ska till jobbet. Det snöar så mkt ute att jag inte ser vad som är utanför mitt fönster.... Måste kanske börja gå redan nu för att hitta/hinna till bussen? ;)


I can't control my shakes, how the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Vilken dag!

Oj idag har jag fått mkt gjort! Började dagen, som fortfarande är morgon för mig, att åka till farsta med Jessica. Hon skulle byta lite julklappar och jag kom BARA hem med två påsar! Och den ena var inte ens till mig haha
Ibland kan jag hålla i pengarna! Köpte en svart tubtopp på JC för 125 kr, vilken inte var så farligt!
De andra jag kom hem med var annes födelsedagspresent. Hon fick avrils parfym black star med en duschcreme till och en svart neccesär med nitar. Tror att hon blev glad iaf ;)

Sen åkte jag vidare till mamma och gissa vad vi gjorde.....vi spelade TV-spel wohoo!!
Vid 17 kom anne och plockade upp mig så åkte vi till centrum och handlade ingredienserna för dagens middag : Pasta med pesto och kycklig =) Så jävla gott!!

Nu sitter jag bara framför datan och spanar lite på fb och spelat massa zoo tycoon 2. Tack Jessica =)


over n out


Internet

Så, nu är mitt internet tillbaka som vanligt igen! Nu ska jag försöka skriva här lite oftare...om de ens är nån som läser? jaja whatevah
Nyår var helt fantastiskt och NYKTERT! Jag, anne, vickan, niko, tommie och ellie åt trerätters middag och spelade sällskapsspel hela kvällen. Så jäkla mysigt! Måste göras oftare! Snart flyttar dom ju närmre! wihu!! Längtar så mkt tills februari!
Jag har vetat det länge... har vetat att det är något fel. Försökt förbereda mig mentalt, försöker tänka positivt.
men det är inte så lätt när man får det svart på vitt. Försöker att inte tänka för det gör ont. Behöver mig en regäl jävla stänkare haha. Men, alkohol får en inte att glömma, den bedövar bara för stunden.

Jaa hörrni, nu är det ett helt år Singel-Ullis har varit i farten haha och fan vad underbart det har varit!
Tiden går fort när man har roligt! =)


Oh, går du omkring och tror jag är förtvivlad
Och bara tänker på dig?
Och ångrar mig, hah, det kan du glömma
Om du vill veta om jag har slutat drömma
Och sover lugnt i min säng
Oh, jag önskar du var här nu så att du kunde se
Jag överlever utan dig

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
Så bättre kan ingenting va'
Jag har allt jag vill ha
Som jag sa, när du ringde idag
Oh, jag ljuger så bra

Du kanske tror jag ligger här och gråter
Men baby där har du fel
Mm, man mister en så står det tusen åter
Jag går och shoppar och dricker dyra drinkar
Och jag tänker bara på mig


RSS 2.0