2:a semesterveckan

Hela helgen har jag följt nyheterna. Kan inte sluta tänka på dom stackars ungdomarna som var på Utøya. Man kan inte ens föreställa sig skräcken som dom har upplevt... Är besatt av att läsa vad ungdomarna som överlevde gick igenom, hur paniken slog dom, hur dom sprang, vart dom gömde sig men framförallt hur dom överlevde! Vissa simmade iland, andra gömde sig i sovsalar och buskar. Vissa har varit bara några meter från mördaren, usch vilken ångest!! Följde nyheterna hela lördagsmorgonen. På lördag kväll åkte vi till maiju på tjejkväll och drack vin, väl behövligt efter min ultra tråkiga vecka! Den här veckan har vi hunnit med att bl.a. Åka till stan och gå på cornelis Vreeswijks museet. Den enda haken var att den inte fanns kvar! Bara en tom lokal.. Men men vi åkte till hans grav vid Katarina kyrka istället och efter de gick vi till hans park en bit därifrån. Dagen avslutades med fotografiska museet där man fick se massa negersnoppar!! Jösses! Tur att de var andra utställningar oxå haha! Imorgon ska jag och niko GÅ till Huddinge.... Omg.. Får se hur de går ;) sen på kvällen ska jag till Marcus årliga midsommarfest :) längtar!! Over n out

Take me there

Run away with me, take me to the place were no pain can reach me, run away with me, please, show me the way

Skräckfilm och bullbak

Som sagt, igår hade jag och Nattis skräckfilmskväll då vi kollade på the rite och human centapede. The rite var ganska bra men inte så bra som man tror när man ser trailern. Inte alls lika läskig som jag trodde! Human centapede var dock precis så äcklig som jag hade föreställt mig, usch! För er som inte vet så handlar den om en galen läkare som syr ihop folk till en tusenfoting där dom bland annat får äta varandras bajs, inte så fräscht alltså :/ Och idag har jag varit hos mamma där vi har bakat bullar. Blev tre olika sorter: kanel, vanilj och kardemumma, yummi!! Fick med mig en hel påse hem så här ska det ätas bullar :) För övrigt funderar jag på vad jag ska göra för att fördriva tiden på min semester... Usch vad hemskt de låter! Ingen är hemma så jan i princip inte göra något annat än att ligga på soffan vilket inte är så fantastiskt roligt.... Aja de löser dig väl, får väl gå ut och roa migsjälv.. Over n out!

1års kalas

Idag har vi firat min vackra lilla guddotters 1 års dag! De bjöds på kaffe och tårta och olika kakor, mums! Jag hoppas att hon blev nöjd över presenterna från mig. Det blev ett påslakanset med nalle puh, en mjuk boll som bjällrar, en tallrik med sugpropp och en låda som man ska lägga olika former i, men sån låda hade hon redan fått 2 av så vi byter nog den mot en sån där walkietalkie istället ;) Nu väntar jag på att Tommie ska laga mat!

Test

Testar att blogga från mobilen... De verkar ju funka ;)

RSS 2.0