tihi

hade min första körlektion idag sen jag körde sist, vilket var den 11 mars haha
hur fan kan de ha gått så lång tid?? Aja, hur som haver så gick allt jättebra,hade bokat en dubbellektion och jag kom ihåg allt som vi gick igenom sist, så hon tyckte att det var dags att börja köra på landsväg, låter kanske inte så speciellt tycker ni, men att köra i nittio på små landsvägar är lite läskigt!

Sedan sa min körskolelärare att vi skulle ta motorvägen hem GAAAH! var det ända jag tänkte, herregud, motorvägen?? är jag verkligen redo för det? Men som det lilla miraklet jag är och lättlärda tös så fixade jag det! ORDENTLIGT! är som född med körkortet i handen haha nej nu ska jag inte bli för mallig men ändå, motorväg haha där kör man ju i 110 km/h och det har jag gjort hihi :D lite stolt måste man ju få vara :Dbye bye for now!

:(

Nu har jag och nico bestämt oss, vi skjuter upp middagen eftersom jag har blivit värre.

" Jag hostar och nyser, skakar och fryser"- Iprensången :P

På Onsdag ska jag på kryssning med mina kära vänner från gymnasiet. Så kan man säga nu förtiden :P

bye bye for now

Sjukskriven

ojojoj nu sitter jag här hemma med en kopp te i högsta hugg. Har blivit förkyld och dessvärre blir jag bara sämre och sämre. Hade planer med Nico om att vi skulle till Jensens och äta en fin och trevlig midda på fredag när lönen kommit, men den iden glider bara längre och längre bort. FAAN!! Jag som verkligen vill ju!!

Hm vad mer har hänt? det är nog inget särskilt, har i princip bara jobbat och stått i. Fan måste uppdatera bloggen oftare ... får ju klagomål haha ;)


bye bye for now!

1 Juli

Idag gick det jättebra på jobbet. Hade skönt pass idag 12-21, och pga av bussarna inte går var jag tvungen att cykla. Eller egentligen hade jag tänkt att börja göra det ändå, men fyfan asså, det var stekhett idag, bara uppförsbackar (enligt mig ) och ont i baken fick jag oxå haha. Har fått mkt beröm idag, igen :P Känns så himla skönt att jobba där asså, har jag nämnt de förut ;)

Nä nu ska jag nog göra lite te och lägga mig och mysa i sängen, tyvärr ensam, snyft. Träffar inte Tobbe lika mkt som jag vill nu när vi båda jobbar och står i. Aja hoppas att ni har det lika bra som mig,     tjing!

RSS 2.0