31 oktober

Idag har jag och mamma storhandlat på willys. Egentligen skulle vi bara handla mat inför min födelsedag men jag och mamma är ganska duktiga på att "förhandla" oss hihi. Som tur var så var tobbe med oss så vi fick skjuts både dit och hem och det behövdes verkligen eftersom de ösregnade och vi fick ihop allt som allt 5 påsar mat. Han är bäst :D Juste, glömde skriva förut att han har köpt en bil, finally!  Sen blev det hamburgare när vi kom hem och så kollade vi på nån konstig komedi som hette typ- den nakna trummisen, eller dy.l.

Resten av kvällen har jag spenderat med nico. Tommie fixade cider till mig tills imorgon iiih vad kul det ska bli! Sen satt vi hos nico och spelade kort och drack te. Hjälpte även nico att färga håret, mörkbrunt vart det och de var även målet med denna färgning.

Imorgon då? Jo då ska jag hem till empa och träffa dom gamla goda klasskamraterna. Fan vad jag ser fram imot det! Saknar dom verkligen. När man är med dom kan man verkligen go nuts! och det behöver jag nu känner jag.  Stackars nico fick lida ikväll för att jag fick ett litet damputbrott MEN hon började! Hon petade på min *beeeep* och nöp mig i tutten så jag nöp tillbaka, lite hårdare förstås, och så var det igång haha.
Kvällen slutade med rökning vid tvättstugan och prat om *beeep*

Only Najkoh knows ;)


Långtråkigt att vara sjuk!!

Ja, här har man suttit och hostat, snorat och nysit oavbrutet i en vecka. Då blir man ganska rastlös... Så jag åkte med nico till farsta så hon kunde köpa gymkort på farsta simhall. eller tekninskt sett så köpte hon ett 10 ggr kort. Själv behöver jag inte köpa nått eftersom jag får gå där gratis genom kommunen. Känns riktigt bra att vi har tagit steget och fixat det här, efter veckor av snack ;)

Efter besöket där bar vi av till Farsta centrum, vi behövde båda införskaffa varsin mascara. Jag köpte även en ny borste som verkligen var välbehövd eftersom att jag lånar mammas annars. När vi var klara på H&M gick vi och fikade och snackade massa skit, som vanligt haha.

På bussresan hem kom jag och nico överrens om att vi ska käka julbord nu i jul. Vår första tanke var SÅGBÄCK! haha BILLIG SPRIT!! har skickat iväg ett mail, så nu är det bara att HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!


23 oktober

Efter att ha jobbat sju dagar i streck så är men helt slut! Men nu har jag varit ledig i tre dagar och känner mig ganska återhämtad.  I helgen tänkte jag och Nico fira våra födelsedagar, och troligtvis blir det bara vi två, men vi är som bäst när vi är ensamma, ensam är stark heter det väl? haha Juste, vill passa på att gratulera nico ännu än gång eftersom hon fyller 19 år idag. Nu är hon en stor flicka! HURRA! HURRA! HURRA! osv ;)

Så ja!

Nu har jag valt mina låtar. Jag håller på att att göra en skiva till en boende på jobbet och det fick absolut inte vara något dragspel på skivan haha Så nu har jag suttit och lyssnat på massa musik från 50-60 talet, tidigare musik hittade jag inte men det blir nog bra. Har slängt in ett par Elvis låtar också, så de e lite fart på den här skivan, men de e krut i tanten också ;) så de e ingen fara haha
nu ska jag bara prova bränna för första gången. Håll tummarna på att jag fixar det!


We will walk in fields of gold

Many years have passed since those summer days
among the fields of barley
See the children run as the sun goes down,
as you lie in fields of gold

You'll remember me when the west wind moves
among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
when we walked in fields of gold

...


Allt är visset,
utanför fönstret sliter vinden av dom sista bruna löven på träden.

Dom sista små liven gör allt för att stå ut, allt för att överleva.

En kall vind, ett ilande ljud.
Ett iskallt skrik ljuder över de tomma gatorna.

Dom sista liven är tagna.  Nu återstår bara död.

Frosten har lagt sig som ett kallt täcke över de döda kropparna.

Ännu är hoppet inte ute, ty det kommer en ny tid, med nytt liv.

Alltid samma sak, Alltid samma öde.


13 Oktober

Det var faktiskt skönt att gå till jobbet idag. Har man varit "långledig" så börjar man faktiskt sakna det. Imorgon blir det oxå kul att jobba, för då jobbar jag med jessica på AB. Får se om man hittar på något äventyr efter kanske? Borde egentligen ligga och sussa vid det här laget..men det är så bra grejer på TV. Börjar kl åtta imorgon och är trött nu, men lik förbannat ska man hålla sig vaken ända in i det sistaÅH

skrev nyss ett inlägg om helgen men det försvann så nu orkar jag inte skriva om det !!!

shiet!

Nu är klockan 10 i 4 och 20 över 6 ska jag gå till jobbet för att jobba i 14 timmar. Hur kommer jag överleva? Om jag somnar nu kommer jag aldrig att klara det, som tur är är nico vaken och spelar spel med mig tihi.
Sen när jag slutar vid nio hr jag vart vaken i över 24 timmar ... :/

Långsamma Måndag!

Dom som känner mig vet att jag älskar att sova. Vet inte riktigt varför, ibland är det bara skönt att få fly in i en annan värld och ta en liten pause. Idag har jag sovigt i princip hela dagen: vaknade vid nio då tobbe ringer mig, somnar om och vaknar vid halv tolv då tobbe återigen ringer. Han kommer hem till mig, vi tar ett varmt bad och myser. Somnar igen vid halv två, sover till fyra, går till centrum och handlar pizza, går hem till tobbe och äter den och somnar igen och vaknar vid nio. HAllå! Är detta möjligt?. Nu sitter jag och är superpigg vilket absolut inte är bra eftersom att jag jobbar 7-21 imorgon. Hjälp hur ska jag orka?

Idag i badet bestämde jag och Tobbe att vi ska ha myskväll på fredag och laga middag tillsammans och kolla på någon mysig film...men vilken??Aja bye bye for now!

Ouppskattad?

Fan ibland känns det verkligen som att man är ouppskattad. Som att det man gör inte har någon betydelse. Varför ens försöka göra något för en annan människa när det ändå inte är någon som märker nått. Jag gör det ju inte för min egnen skull. Varför ska jag försöka göra någon annan glad när det ända glöms bort efter tre minuter.  

Att vara bortglömd är aldrig roligt....

tuff arbetsdag

Ja minsann, idag var det tufft att jobba, för det första var vi bara två stycken i två timmar innan den tredje kom och dom två timmarna var hemska: tjat och gnat om att få gå ut på promenad, jag förklarade flera gånger att det inte gick när vi bara var två i personalen, en rullstolsburen kvinna försöker hela tiden resa sig ur stolen, alla skriker och tjatar,möbler flyttas om och om igen såfort man har ställt tillbaka dom. SUCK.  Men sen lugnar det ner sig och jag kommer återigen ihåg hur mycket jag älskar mitt jobb :D

Pratade med chefen för några dagar sen och hon erbjöd mig ett troligtvis ettårs-vikariat :D jag blev överlycklig! Att känna glädje varje gång man går till jobbet är underbart! Jag älskar alla boende, och får så mycket tillbaka. På Kullagården är jag lycklig!

Nu är det ungefär en månad kvar tills jag fyller nitton. HIHI det ska bli så kul, speciellt efter allt prat med Tobbe om min födelsedagspresent. Åh det är så spännande, det är tydligen nått jag älskar, något jag vill ha men inte riktigt önskat som födelsedagspresent och den kostar närmare 2000kr....hmm vad kan det vara :D? är så nyfiken !!!


Bye bye for now!

OJOJOJ

JA minst sagt, har fan inte uppdaterat på över ett år känns det som.... ja men vad har hänt då? Jo jag har bara jobbat och stått i. Idag fick jag min mya bärbara data :D iih är så kär i den. Har jobbat ihop den alldeles själv och det känns underbart! Har även köpt ett litet mobilt bredband från 3 men det vart inte den där rosa som man skulle kunna tro att jag skulle välja, nej, det blev den svarta med ett fint klistermärke haha.

Nu ska jag fortsätta surfa runt lite bye bye for now!

RSS 2.0