AJ AJ AJ!

Vilken hemsk morgon det har varit! Vaknade kl 10 och 2 sekunder efter att jag slog upp ögonen kom en hemsk magsmärta likande inget jag nånsin kännt förr! Trodde på allvar att blindtarmen hade brustit eller dyl. Denna enorma hemska smärta höll i sig till och från i FYRA timmar, upptäckte dock att om jag låg på ett visst sätt så gjorde de inte lika ont. Var ett rent helvete att komma upp ur soffan, tror att de tog ca fyra minuter bara för att försöka resa sig ur soffan, fy fan! Bara skrek rakt ut!!

Efter dessa hemska 4 plågosamma timmar vart de bättre.. tog mig i kragen och började städa mitt rum, så nu är den sista kartongen borta =) Nu ska bara lite grejer ner i källaren och sen ska jag bara inhandla lite grejer och sen är det klart i mitt rum! WIHUUUU!!! Satt även och sorterade värsta högen med papper som snyggt satten in i min pärm ;)

Nu ska jag strax börja med maten, de blir kyckling och ris......vet inte vad jag ska göra för sås...har ingen mjölk men en gräddfil...kanske hittar på nå kul :)


Förresten så tog jag mig ut och både solade och gymmade igår. Har lite småvärk i kroppen idag+ lite fräknar på näsan haha


Over n out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0