Middag hos mig!

Igår hade jag midda hemma för mina klasskompisar, dock kunde bara tre komma men vi hade skitkul iaf!!! Vi började kvällen med att käka toast skagen som emelie hade gjort, den var himmelsk! Sen åt vi mina pajer jag lagade, köttfärspaj och lökpaj.
Sedan var det tänkt att jag skulle baka chokladtårta men det gick åt helvete så jag skastade den satans jävla degen och sket helt enkelt i det. Men Linda hade köpt chips och dipp så vi hade lite att mumsa på medans vi spelade! Vi spelade 4 olika spel Först Våghals, ett sanning eller konsekvens spel, sedan nicos absolut överräns, sen TP och När och fjärran.
Dom två sista var för svåra så dom spelades endast i tre minuter var. Vid nio tiden kom Lindas pojkvän Marcus med vitt vin och cider.
Jag hade redan försett mina gäster med mitt vin jag fick från praktiken men det var rött och ingen av oss dricker egentligen rött så det var tur att marcus kom. Vid tolv tiden skulle alla hem och alla var så snälla som hjälpte till att plocka undan :) Jag åkte med i bilen men hoppade av hos Tobbe.

Tack för en super trevlig kväll Linda, Anne och Emelie! ( och Marcus ;) )
Detta måste göras om!

Favoriter i repris!

Har kollat igenom hela min blogg och kommit fram till att vissa inlägg bara måste få leva lite till,
 så kolla in dom här godingarna igen ;)

10 april- cameltoe
22 Maj- Äventyr i kanalen
Nicolina
12 Augusti @ Vickan
8 Augusti
24 September
Panik på praktik
13 Februari
28 Januari
30 januari


25 Februari

Ensam sitter jag här.
Orkar inte tänka, inte andas.
Orkar inte finnas över huvudtaget.
En obehaglig känsla kryper upp längs ryggraden
och min benmärg är förgiftad.
Allt är förgiftat.
Det sprider sig till lungorna.
Kan inte andas, vill inte andas.
Det sprider sig till ögonen, kan inte se längre.
Det sprider sig till hjärtat. Det slutar pumpa.
Slutar pumpa lila blod, livets dryck.
Allt blir svart. Jag känner lung...

22 februari- Studentmössan= ÅNGEST!

Som ni säkert har läst i alla mina klasskompisars bloggar så har studentmössan kommit, och jag vill bara gråta! Jag provade den igår och jag ser så vuxen ut! Studenten är något som jag trodde att jag aldrig skulle få uppleva, den har alltid varit så långt borta lixom. Men inte längre, nu är det 98 dagar kvar bara. 98 dagar går ju hur jävla fort somhelst och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Helt ärligt vill jag bara dö, krypa under marken och inte existera. ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! fan, fan, fan!!  Jag vill inte vara med längre, vill inte växa upp. Jag är ingen arbetar människa, jag är ingen skolmänniska heller.  Vad fan ska jag göra med mitt liv?! Vill bara krypa under  jorden just nu, bara försvinna in i glömskan...

20 Februari- bebis och UNO

Igår gjorde jag och anne korv. Man börjar med att trä på en tarm, vet dock inte vilket djur den kommer ifrån, på en slags metallpipa och sedan maler man i köttet, och vips man har en korv! Jag och anne tyckte att detta var ganska roligt, speciellt när tarmarna som inte användes blev uppblåsta och gjorda till en hatt :P









Och igår fick jag även KLIPPA, inte snagga min brorsa hur kul somhelst och han vart värsta hunken!





                                                                                                                                                                      

Idag åkte jag och träffade Della tillsammans med Thess, hon har världens sötaste bebis!!!! Han heter Alexien och blir två månader imorgon.



Senare idag träffade jag Nico, vi rökte, drack te och spelade UNO hihi jättemysigt!


17 Februari- dom perfekta människorna

Alla har väl hört talas om uttrycket "Ingen är perfekt" men jag tycker inte att det stämmer.
För bara några minuter sen kollade jag för första gången på - I en annan del av köping, och jag blev helt förtrollad. Dom människorna är tamejfan helt jävla perfekta! Dom vill ingen något ont, dom är aldrig elaka, dom bryr sig om allt och alla!  Det är helt jävla otroligt att det finns sånna människor, och dom bryr sig inte om om någon har en kromoson för lite eller förmycket. Dom älskar alla och ser alla människor som lika. Tänk om Du och Jag kunde vara så, och resten av världen! Tänk vilken trevlig värld vi skulle ha haft då.

Den perfekta människan behöver inte ha rätt antal kromosoner i kroppen, den perfekta människan behöver bara vara sig själv och älska livet!

Twisted pictures






Tandläkarskräck och raseriutbrott

Idag vaknade jag med ångest, jag mådde så fruktansvärt illa och ville verkligen inte gå upp. Jag skulle till tandläkaren och laga mitt första hål! Jag har aldrig varit rädd för tandläkaren innan men det har kommit på sista tiden, speciellt när man ska ta spruta och bedöva, vilket jag aldrig har gjort förut!

Jag kommer till tandläkarhuset och kliver in i hissen. Åker till våning tre och precis när jag ska kliva ur blir jag jätteyr och tror att jag ska svimma. jag stapplar fram till tanten i disken och meddelar att jag är här. Jag hann bara sitta ner i två minuter innan min tandläkare ropar upp mitt namn. Jag reser på mig och är fortfarande yr, och jag känner verkligen att hjärtat pumpar hårdare än vanligt.
 
-Varsågod och sitt, säger hon vänligt och jag sätter mig och andas tungt och snabbt. - Är du nervös? frågar tandläkarn. Jag tittar på henne och skrattar lite panikslagen och får fram ett ja. Men hon var jätteduktig och jättesnäll, men när hon sa att bedövningssprutan bara känns som ett myggbett tänkte jag: yeah right! din sadistiska bitch det gör säkert skitont!

Men det gjode den faktiskt eller snarare som en smekning. Nu var det värsta över och jag började andas normalt igen. när hon var klar med sprutan fick jag sätta mig upp och skölja och då kunde jag inte känna min läpp. Det var nog den vidrigaste känslan jag har varit med om. kändes som om man hade fläskläpp! Men de övriga gick bra och jag fick gå hem med min bamseläpp :)



Senare vid åtta tiden var jag hemma hos marcus. Vi skulle ha spelkväll med timmy anne, vickan, och emelie fast emelie kom aldrig, hon var tvungen att vara barnvakt. Kvällen började med TWISTER! Hur kul somhelst!! ska fixa lite bilder senare :D

Sedan spelade vi vickans spel a la carte och då fick båda jag och vickan raseriutbrott, marcus babblade om annat medans man försökte koncentrera sigoch timmy, som var på mitt lag satt och kollade in i väggen samtidigt som han smekte den haha Jag och vickan var dom ända som spelade seriöst för anne satt och sms:ade hela kvällen.  Efter ett antal raseriutbrott gick anne jag och vickan ut och rökte för att lugna nerverna, det var skönt!

Sen fick jag skjuts hem av anne och mötte tobbe på statoil. Vi gick hem till tobbe och vi skulle precis gå och lägga oss när jag kom på att jag hade mammas busskort if fickan och hon var tvungen att ha till baka det. Så jag och tobbe tog en liten cykeltur i snön ungefär halv trepå natten. När vi kom till thess gård mötte vi just thess :P Hon skulle hem till Calle ;) När busskortet var lämnat cyklade jag och tobbe hem till han igen och somnade 



13 Februari- risk när man spelar risk!

idag spelade jag, marcus, anne och emelie risk igen. men det slutatde inte så lyckligt! Allt började med att emelie var sur och grinig, vilket ledde till att marcus blev sur och grinig, vilket gjorde mig jättesur och grinig. Emelie och marcus började gadda ihop sig och och började döda mig, efter att ha förlorat två gånger på raken brast något i mig. Jag skrek, kastade min tärning på marcus, skakade spelplanen, skrek lite mer och sköt till sist iväg alla jävla gubbarpå marcus och golvet! Anne satt och asgarva vilket gjorde att jag insåg vad jag precis hade gjort! jag garvade lite själv men var fortfarande förbannad! Sen gick emelie hem och efter en väl behövd rökpaus bestämde vi oss för att prova spela igen. den här gången gick det bättre. Och anne vann för första gången, Grattis!

10 Februari

Fredag:

Restaurang Sågbäcken:  Maten var väl okej, det ända som inte var så gott var förrätten som var avocadosalsa av något slag. Huvudrätten blev biffstroganoff och efterrätten var Glace au four. MUMS
Några goda skratt fick vi även när jag råkade ryta till till servitrisen( som förresten ignorerat oss hela eftermiddagen) när jag skulle be om vårat te. Men annepanne jag vill även tillägga att du röt åt mig haha så tro inte att du e så jävla oskyldig! Och vänta du bara din revanch på RISK kommer, tro mig! :)

Jensens Böffhus: När jag gick härifrån praktiskttaget rullade jag ut, jag hade käkat en Nachotallrik och typ 4 skålar från ta själv glassen, SÅ JÄVLA GOTT!!!! och två glas vin ;)

360: Var ett hyfsat kul ställe men dessvärre hade jag huvudvärk och inga pengar så jag drog hem tidigt. men det var kul att träffa tim, jesper, wille och marcus :)

Lördag: I lördags gick jag och tobbe på LÅNGpromenad, vi gick från skogås till ågesta, skogsvägen. PÅ vägen dit mötte vi ett gammalt par som berättade att det fanns bävrar här(!!!) Jag och tobbe hade redan sett små spetsiga stubbar men vi trodde att de var nån som hade huggit träd, men tydligen var det bävrar :P
trodde inte sånna fanns här i sthlm :O

Nej nu ska jag fortsätta dricka min varma choklad, tack och hej!

7 Februari



JAG FICK JOBBET!!!!

HURRA!HURRA!





Imorgon blir det restaurang x2 och utgång!
undra hur min stackars plånbok kommer att må efter det här :/












6 Februari

Fredags: I fredags var jag på arbetsintervju hos en familj i skogås. Tanken är väl att jag ska jobba hos dom och ta hand om deras jättesöta barn theo på 2½ är och Lukas på 4 år. Dom sa i alla fall attdom tyckte om mig jättemycket och att dom verkligen hade fått ett bra intryck från mig :D hurra för mig :D:D
sedan bar det av hem till Linda dit jag skulle och käka middag med henne och emelie. Det blev kött, pommes och bea MMM. När vi hade käkat klart gick jag och mötte tobbe. Han hade en present till mig :D jag öppnade asken och såg ett guldhjärta med texten " jag älskar dig" och under texten var även mitt ansikte ingraverat!!!! är han underbar eller är han underbar!!! Sedan började det att droppa in folk och alla drack, spelade GH och sjöng kareoke. Jag sjöng dock två meningar innan jag vart sur och gick därifrån, jag kunde nämligen inte texten ;) Allting var jättekul och såsmåning om åkte jag och Tobbe hem.

Lördags: Lördagen var väldigt lugn. började med att man vaknade hos tobbe och låg och mös. Sedan snaggade jag tobbe :'( och vi hoppade in i duschen och sedan gick vi till centrum och köpte pizza :) Vi gick hem till han och käkade och sedan drog vi hem till mig och spelade tv-spel och kollade på film och tände lite ljus:)

Söndags: I söndas fyllde frida år och jag thess och nico firadehennemed ett litet surpriceparty :P Vi satt hemma hos mig och spelade spel och åt tårta och drack TRE KANNOR KAFFE! Vid halv elva var thess tvungen att börja röra sig men jag frida och nico var inte redo att sluta kvällen så vi tre gick hem till nico och drack te till halv ett på natten. Senare när jag skulle lägga mig kunde jag inte sova för att jag hade så ont i amgen....säkert de där jävla kaffet :(

Måndags:  i måndags var jag bara hemma, hade inte sovit nånting den natten. :(

Tisdags: Igår åkte jag hem till marcus och rökte vattenpipa med han, timmy, anne och emelie. det var jättemysigt. Sen gick timmy hem och marcus plockade fram spelet RISK. ett krigsspel som jag visade mig vara en naturbegåvning på! JAG VANN!!!!! Anne vart nästan helt utrotad, hon hade bara en stackars liten soldat kvar och han var praktiskt taget ensam i sydamerika. Jag å andra sidan lyckades att ta över både australien och nord amerika WOHO för mig :D
Förresten vill jag bara passa på att be om ursäkt till anne, marcus och emelie för att jag är en sån mallig vinnare haha.....oj då.... ;)


Jag har tur i både kärlek och spel, när kommer pengarna?



RSS 2.0