Thailand i höst?

Nu är det stora planer på gång här. Jag och Nikkan snackar just nu om att dra till Thailand i höst i en hel månad! Billigt är det oxå. Fy fan vad skönt. Nu är jag så jävla peppad att de finns inte! Tänk bara att ligga och steka på stränderna, åka på jeepsafari, gå i djungeln, snorkla bland färgglada fiskar, åka fyrhjuling i bergen. ÅH FYFAN VAD JAG LÄNGTAR NU!!!


TA MIG TILL THAILAND OCH GÖR MIG TILL KUNG! (eller möjligtvis drottning)


Kronisk trötthet?

Shit vad jag är slut! Igår var jag på jobbet och åkte direkt till Ikea efter att jag hade slutat för att möta mamma och idag har vi varit på Coop bygg i haninge för att handla. Mamma har köpt ett sprillans nytt kök för sisådär 25 000!! Nu ska vi bara montera ihop och sätta upp allting. Eller vi och vi, de där får mamma sköta ;)

Har fått mig en liten tankeställare.... Många i min närhet (däribland mamma och svärföräldrar) tycker att jag borde gå till vårdcentralen och ta lite prover osv för att kolla mina värden. Dom tycker att jag är på tok för trött och jag håller verkligen med. Jag är alltid trött! och de spelar ingen roll om jag sover 4, 6, 8, 12 eller 14 timmar, jag är aldrig pigg, fräsch och utvilad. Och jag kan verkligen sova hur mycket som helst.  

Symtom

En plötsligt trötthet som varar mer än sex månader kan, tillsammans med minst fyra av följande symtom, vara tecken på kroniskt trötthetssyndrom:

  •  problem med korttidsminnet och svårt att koncentrera sig  [check]
  • återkommande ont i halsen
  • ömma körtlar på halsen eller i armhålorna
  • lättare muskelvärk [check]
  • ledvärk i flera leder [check]
  • huvudvärk
  • man känner sig inte utsövd när man vaknar [check]
  • efter fysisk ansträngning får man sjukdomskänslor som håller i sig i mer än 24 timmar.[check]

coh jag vill bara påpeka att jag inte är en hypokondriker!




Helgen då....den var skitkul. 50 års festen var jättetrevlig och tro de eller ej, men jag sjöng kareoke!!   IIH vad läskigt det var :) Jag och Nikkan var yngst där och det var säkert 50-60 pers allt som allt. Maten var god och spriten flödade men jag och nikkan var ändå dom mest städade på hela festen. Vi var till och med tvunga att SKICKA HEM TVÅ KOLLEGOR! De hade hinkat några liter vin förmycket så de var bara att sätta dom i en taxi! Men kul var det! :)


2 dagar, 2 födelsedagsfester

Ikväll ska jag, mamma och Puttrik hem till Tobbe och hans familj för att äta middag och fira min nyblivne 20 åring! Det skall serveras Tacos och alkohol ;) Senare ikväll ska vi ut till Lissma och fira lite FF hos Johnny och Jerry.

Imorgon ska jag först möta Nikkan. Sen ska vi in till stan och hämta födelsedagspresenten till nästa partaj: 50 års kalas. Efter de ska jag hem och fixa mig för vid 18 tiden ska Lena från jobbet komma och hämta mig och sedan ska vi åka till Annika på en liten exklusiv förfest. Och annika har lovat att om jag är snäll ska jag få en Baccardi Rasberry :) haha bäst att jag håller mig till mitt allra bästa och finaste humör ;) Ca kl 19 ska vi hem till Rosie (födelsedagsbarnet, och ja man får säga barnet även fast dom fyller 50 ;) ) Och där ska de bjudas på mat och alkohol.



Snacka om att detta blir en riktig snylt helg haha ;)

Vår!

Fan vad svårt de ska vara att uppdatera här då, å ändå har jag jobbat endast en dag på hela veckan. Som tur är har jag Nico. Hon har räddat mig från tristess dom här tre sista dagarna. I förrgår var vi i farsta och fikade. Nico kollade lite på klänningar och skor men köpte inget. Gårdagen njöööts för fulla muggar. solen är så efterlängtad att när den väl kommer så vill man bara sätta sig på en bänk med en cappuchino och en vän, och det var precis vad jag och nico gjorde igår :) Vi var även på konsert på hennes gamla skola och kollade in två stycken 3:ors sista sångkonsert. Fint sjöng dom, och skjuts hem fick vi av snälla christine. Då blev lilla ullis glad :)
Idag har jag och niko haft ett maraton av Desperate Houswives avsnitt och myst och ätit frukost tillsammans. Nu håller nico på och färgar sitt hår, undra vad de får för färg den här gången haha ;)  Senare var de snack om promenad och kasnke en cappuchino till, vi får se vad som hittas på!


6 Mars

Nu börjar min ångest att lägga sig. Jag shoppade för några dagar sen med Nikkan och de slutade med att pengarna bara rann iväg. MEN jag kom hem med ett Desperate Houswives spel och det är så otroligt kul! Älskar verkligen det och de värsta är att de e beroendeframkallande. Jag kan sitta i timmar och skvallra och spela poker med mina nyfunna vänner på Wisteria Lane. hihi jag är så nördig. Tisdagen spenderades med mor, camilla och nikkan på mirran haha. De vart väl ett par drinkar förmycket om vi säger så ;) Jag och Nikkan hade iaf kul.

RSS 2.0