Göteborg

Göteborg en en stad helt inne i sin egna lilla sjuka värld! Den som gjort ritningarna över stadens vägar måste ha varit hög! Det gick absolut inte att hitta någonstans och vägarna gick bara kringelikrok. Människorna i gbg skiter fullständigt i trafiken och bara valsar ut mitt i gatan utan att se sig för. Vet inte hur många ggr vi tvärnitade för att inte köra över någon! Och spårvagnarna! Dessa spårvagnar! Det var spårvangan till förbannelse överallt!!! Inte hade dom nån respekt för sina medresenärer heller, nej nej, gasa på och kör tills du kommer till en vägg, i princip.

Resan ner gick bra iaf. Lite jobbigt när framrutan blev skitig, spolarvätskan nästintill frös och torkarbladen var skitiga och isiga och gjorde bara saken värre! Läskigt när man inte såg något! Vet inte hur många ggr vi stannade vid mackar för att tvätta rutan.... Haha en gång tänkte jag tvätta ena backspegeln oxå. Tvättade me vatten hoppade in i bilen och tänkte torka den innifrån då de var så jvla kallt ute, men den gubben gick inte. Spegeln hann bli till is innan jag hade fått bort vattnet så de blev till att skrapa rutan istället!

Lisebergs Julmarknad var mysig, men de fanns inte så jättemkt att se. Vi gick runt ett tag, men tårna började sakta men säkert förfrysa så vi gick in på Tyrolen och åt JÄTTEGOD Gulaschsoppa. YUMMI!

Hemresan gick oxå bra. Dock samma problem med rutan, fast den här gången var de becksvart ute, vilket gjorde de hela ännu svårare!


Menmen, sammanfattningsvis så hade jag jättekul och skulle verkligen kunna göra de igen!
TACK BÄSTASTE ANNA OCH NIKKAN FÖR ATT VI ÅKTE :D:D:DOver n out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0