Holy crap

Nu sitter jag äntligen hemma. Har precis duschat och klippt lugg och fixat brynen. Den här veckan har varit förjävlig, jobbat sex dagar den här veckan och avslutade sista dagen med ett långpass. JÖSSES. hade inte varit så jobbit om de inte vore för att jag och vickan tog en liten after work som varade tills stängning :P Träffade Anders och Maria där så vi satt alla 4 och hejade på alla modiga kareokesjungare, många riktigt duktiga faktiskt. en halvtimme innan stängning ropar kareokevärden upp mitt och vickans namn och säger att vi ska sjunga Eloise . Då hade anders vart framme och skrivit upp oss så de var bara till att resa sig och rocka gärnet, och jävlar va bra vi var!  =) Min första gång faktisk, lite stolt måste man ju få vara!
Sen träffade jag fredrik som gick i min klass 1-9 så vi gick tillsammans genom skogås mörka betongdjungel och pratade gamla minnen och nostalgi :)

Sen insåg jag att man skulle ställa fram klockan den natten och vips var klockan 3 och jag skulle upp om 3,5 timmar, INTE SÅ KUL! Men men jag överlevde och är ju fortfarande vaken så de kunde ju inte ha vart så illa.

Har lite småtråkigt....blir alltid så sent på kvällen/natten... finns ju inget att hitta på. Tror att de e för att ja e övertrött... .... .... Fest någon? =)





over n out

Soon off to work

Ska alldeles strax åka till jobbet. Det är grått och disigt ute, och jag kan inte hålla mig för att lägga en liten tanke om hur nikkan har de nu. Hon är i Thailand den subban, och inte fan vart jag medbjuden, NEJ NEJ NEJ! NU ligger dom i sin bungalow och har de bra....dumma!

Pratade med Magnus för en timme sen, han berättade att han och hans arbetskollega började dagen tillsammans med att örfila varandra...kanske ska prova de på mitt jobb.. NATHALIE OCH LENITA, WATCH OUT! HERE I COME!
hihi




over n out!

Suck

Har jobbat ikväll och det gick jättebra. Nu kom jag nyss hem från en liten dejt med jessica som bestod av nikotin och allmänt skvaller och skitsnack, alltid lika kul :) (skitsnack med måtta!)
Nu sitter jag och diskuterar olika sjukdomar man kan ha fått av detta helvete till förhållande....
Gonorré? HIV? Klamydia? Syfilis? Hepatit?   Finns ju så att säga en del smittor att få. WOHO LILLA JULAFTON!





Over n out






Hur kunde jag vara så blind?

Hur kunde jag inte märka det? Är jag så jävla godtrogen? Och hur fan kunde du? Jag var naiv och blåögd som trodde att det "bara" var tre gånger. Haha är man blåst eller vad? Vet inte vad jag ska säga, vet inte hur jag ska reagera. Allt vi hade var bara falskt, de jag trodde vi hade fanns aldrig där. Vad ska jag göra med den här informationen nu då? Jag som hade kommit förbi allt dehär. Känns som om allt börjar om igen, allt jävla helvete. 







Hur kunde du titta mig i ögonen och säga att du älskade mig?
Vad har jag gjort för att förtjäna dethär?




ont i magen :/

Idag var första dagen på jobbet efter min dödsjukdom och de gick bra. Alltid lite trögt att få igång kroppen efter att ha legat och slappat i en vecka, eller slappat och slappat, jag har ju faktiskt varit DÖDSSJUK! Dom ända gångerna jag har varit ute den här veckan var resorna till HS och de var ju inte de roligaste. Allt gick iaf bra, trots den enorma smärtan...nu vet jag vad smärta är! Tur att jag hade Niko med mig som spelade yatzy med mig :D
Snart är de värsta över men magen spökar fortfarande lite. Vill bara spola fram i tiden och slippa allt de här! Aja, jag får skylla mig själv! Det är inte synd om mig! eller jo lite kanske ;)



over n out

TACK!

TACK älskade Nikolina för att du följde med mig idag! Tänk att du stod ut i typ 6 timmar!
Du vet att det bara är att ringa om det är något jag kan göra för dig =)







Och TACK älskade mamma som överraskade mig med tulpaner och choklad när jag kom hem "bara för att det var så synd om mig"! Och tack för att du ska laga min favoriträtt ikväll =)














Efter regn kommer solsken!

over n out

 


Ingen lugn och ro

Nej aldrig får jag vila. Nu har jag blivigt dödssjuk igen och de var inte mindre än typ 3 veckor sedan jag sist var sjuk. Hela kroppen värker av febern och jag är helt slut.

Var även tvungen att åka till sjukhuset idag. Ingen fara dock. Bara lite jobbigt att vara ute och fara när man inte mår så bra. Ska tillbaka på Lördag och på Måndag. Som tur är har jag älsklings najkoh som följde med mig idag och ska även följa med mig på måndag. Vad skulle jag göra om jag hade behövt sitta ensam? usch.
Vårat äventyr slutade i cafeterian med pannkakor med sylt och grädde MUMS!

När jag kom hem så slocknade jag direkt efter att ha tagit lite hostmedicin och en ipren...



Over n out

Kväll hos Marcus!

igår åkte jag till marcus för att dricka lite alkohol tillsammans med nära och kära. Kvällen var asrolig, men de vart mkt städande dagen efter! Kvällen började med att jag kom dit först, käkade lite pizza och snackade skit med marcus. Sen kollade vi på melodifestivalen och hans kompis Ella kom. Senare kom Markus Tallen med sin kompis Mats och Anne och Vickan dök oxå upp. Vi spelade ett spel som hette Våghals 2, ett mycke roligt spel! Allt som allt började kvällen spåra ur...de blev brottningsmatcher, armbrytning, utspillt rödvin som resulterade i att Tallén hällde salt i hela lägenheten, de shottades och spelades hög musik hela natten. Tillslut gav jag upp och la mig i marcus säng, tätt därefter kom även marcus. Vickan var förbannad för att Tallén slogs och så småning om drog alla förutom Ella och Mats som shattade i köket. Detta skulle dom inte ha gjort för mats började därefter spy kopiösa mängder, bla i soffan, på alla marcus kuddar, i hela badrummet och på stackars Ella, Usch!

Vaknade imorse efter att Mats väckt oss och letar efter sin livsviktiga tröja som är borta. den var ju såklart nerspydd och snälla Ella hade försökt tvätta den haha

allt som allt gaaalen kväll, men askul!


Over n out!

Desperate Houswives!!! <3

Åh nu har äntligen DH börjat igen!!! Måste ju erkänna att jag fällde en och en annan tår!

Igår hade jag lite långtråkigt, de hade Jessica oxå, så vi plusade ihop ett och ett och bestämde oss för att kolla på Avatar hemma hos henne. Snäll som hon var erbjöd hon sig att komma och möta mig i Farsta. Hon tog en buss som gick 31 och jag bussen som gick 38. Problemet var bara att min cpbuss inte kom. Så ja, ca 20 i var jessica i farsta och jag var knappt påväg. Efter mycket om och men så var jag framme i farsta typ halv. Stackars Jessica var alldeles stelfrusen. Hon tänker inte möta mig igen.... haha

Nu har jag sett halva Avatar och vet inte riktigt vad jag tycker... hennes bildkvalité och de faktum att texten kom långt före själva scenen förstörde de lite. Men men, jag får väl se vad jag tycker när jag har sett hela filmen.


Den stora frågan ikväll är..... ska jag spela spel med min bror eller ligga och softa i sängen?? hmmm




Over n out!

Pastasallad!

Har fortfarande inte orkat pallra mig upp ur sängen... vilket innebär att jag inte har städat rummet..... orkar inte!

därimot vart ja jävligt sugen på pastasallad med vitlökssås !!! MUUUMS

RSS 2.0