Fika, promenad och höstbilder

Idag har jag varit med Niko, ja hela dagen faktiskt. Det började med att jag åkte till jobbet och skrev timrapport. Sedan hoppade jag och Niko på bussen till farsta och satte oss på de första fiket vid rulltrapporna.  Tydligen betyder begreppet chailatte olika på olika caféer. På ett café förra veckan skulle jag beställa chailatte och då frågade hon om jag ville ha kaffe eller te. Vad är chaikaffe förnågot? USCH! Och för att vara på den säkra sidan idag så sa jag CHAITE och då frågade hon om jag skulle ha en chailatte. fattar noll och ingenting.

Efter farsta bestämde vi oss för att ta fina höstbilder så vi gick hem till Tobbe och hämtade hans kamera. Den tar jättebra bilder! Sen vandrade vi ner mot sjötorp och mulleängen.

              
Länge vandrade vi längs slingrande stigar och mörka skogsvägar. Och en liten tripp till drevan vart det oxå. Vi avslutade färden med en tripp till centrum för att mata våra hungriga magar med en pizza yummiJust nu ligger Tobbe och sover. Gissa om han pratar i sömnen mkt! Alldeles nyss sa han nått i stil som: "vad ska ni göra? Kolla om han e bra i sängen eller?" haha lika roligt att bara ligga och lyssna på hans prat. En gång började han prata om tomtenissar. De var faktiskt ganska roligt hahahNej nu ska jag laja lite på facebook

Over n out
Kommentarer
Postat av: Nikolina

laja, hahha :D

2009-10-21 @ 23:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0